1 / 69

Over het hotel

BO Hotel bevindt zich in het hart van Palma de Mallorca, op 5 min. lopen van Passeig del Born en Plaça de la Reina. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 0,8 km van Catedral de Santa María de Palma de Mallorca en op 1,9 km van Mercat de L'Olivar. Doe of je thuis bent in één van de 19 kamers met iPod-docks en een minibar. Alle kamers hebben een balkon. Dankzij een ledtelevisie kun je lekker op de kamer ontspannen. De privébadkamers met een bad of douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Lonja de Palma de Mallorca - 0,1 km
Paseo Marítimo - 0,1 km
Passeig del Born - 0,2 km
Plaça de la Reina - 0,2 km
Parc de la Mar - 0,3 km
Parc de la Mar - 0,3 km
Palacio Real de La Almudaina - 0,4 km
Plaza del Rey Juan Carlos I - 0,4 km
Catedral de Santa María de Palma de Mallorca - 0,5 km
Es Baluard Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst - 0,5 km
Feixina Park - 0,6 km
Palma stadhuis - 0,6 km
Plaza de Mercat - 0,6 km
Museo de Mallorca - 0,7 km
Centre Cultural La Misericòrdia - 0,7 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Palma de Mallorca (PMI) - 10 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Tegen betaling kun je van een shuttleservice van/naar de luchthaven (24 uur per dag beschikbaar) gebruikmaken. Loop vooral de recreatieve voorzieningen zoals een spabad en fietsenverhuur niet mis. Dit hotel heeft ook conciërgeservices en een receptieruimte. Je bezoekje aan nabije bezienswaardigheden wordt dankzij de lokale shuttlebus (toeslag) een fluitje van een cent. Geniet van Italiaanse gerechten bij Ritzi, een restaurant met een bar/lounge, of blijf lekker in je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker uitgebreid ontbijt. 

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • Er wordt een belasting door de lokale overheid geïnd die bij de accommodatie in rekening wordt gebracht. Na de 8e nacht van het verblijf geldt er een verlaging van 50% op deze belasting en kinderen onder de 16 jaar oud zijn vrijgesteld. Er gelden mogelijk andere uitzonderingen en beperkingen. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de informatie in de boekingsbevestiging.
  • De stad heft de volgende belasting: van 1 november tot 30 april, EUR 1.10 per persoon, per nacht, tot 9 nachten en daarna EUR 0.55. Deze belasting geldt niet voor kinderen jonger dan 16 jaar.
  • De stad heft de volgende belasting: van 1 mei tot 31 oktober, EUR 4.40 per persoon, per nacht, tot 9 nachten en daarna EUR 2.20. Deze belasting geldt niet voor kinderen jonger dan 16 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Toeslag voor het uitgebreid ontbijt: ca. EUR 18 per persoon
  • Toeslag voor luchthavenshuttle: EUR 56 per voertuig (enkele reis)
  • Laat uitchecken is tegen een toeslag mogelijk (onder voorbehoud van beschikbaarheid)
  • Toeslag voor extra bed: EUR 65.0 per nacht

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 1000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.

Kaart van BO Hotel

Adres

BO Hotel

Palma de Mallorca, Balearen, Spanje

N 39.568647 E 2.644757

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner