1 / 18

Apartamento Santa Creu

Palma de Mallorca, Spanje

Over het hotel

Met een verblijf bij dit appartement bevind je je in het hart van Palma de Mallorca, op een kwartiertje lopen van Catedral de Santa María de Palma de Mallorca en Plaza Mayor de Palma. Dit appartement ligt op 1,2 km van Plaça d'Espanya en op 4,2 km van Haven van Palma de Mallorca. Maak het je gemakkelijk in dit appartement dat beschikt over een kitchenette met een koelkast en een oven. Een flatscreentelevisie van 24 inch met satellietzenders biedt entertainment en er is gratis wifi om verbonden te blijven. Er zijn verschillende voorzieningen aanwezig, waaronder een bureau en een magnetron, en de accommodatie wordt één keer per verblijf schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Feixina Park - 0,2 km
Es Baluard Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst - 0,2 km
Passeig del Born - 0,3 km
Lonja de Palma de Mallorca - 0,3 km
Paseo Marítimo - 0,4 km
Plaza del Rey Juan Carlos I - 0,4 km
Plaça de la Reina - 0,4 km
Centre Cultural La Misericòrdia - 0,5 km
Mercat de Santa Catalina - 0,6 km
Plaza de Mercat - 0,6 km
Iglesia de Santa Magdalena - 0,6 km
Palacio Real de La Almudaina - 0,7 km
Parc de la Mar - 0,7 km
Parc de la Mar - 0,7 km
Catedral de Santa María de Palma de Mallorca - 0,7 km

De voornaamste luchthaven voor dit appartement is Palma de Mallorca (PMI) - 10,2 km

Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice en meertalig personeel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Profiteer van de handige voorzieningen zoals gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets.

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • Er wordt een belasting door de lokale overheid geïnd die bij de accommodatie in rekening wordt gebracht. Na de 8e nacht van het verblijf geldt er een verlaging van 50% op deze belasting en kinderen onder de 16 jaar oud zijn vrijgesteld. Er gelden mogelijk andere uitzonderingen en beperkingen. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de informatie in de boekingsbevestiging.
  • De stad heft de volgende belasting: van 1 november tot 30 april, EUR 0.83 per persoon, per nacht, tot 9 nachten en daarna EUR 0.41. Deze belasting geldt niet voor kinderen jonger dan 16 jaar.
  • De stad heft de volgende belasting: van 1 mei tot 31 oktober, EUR 3.30 per persoon, per nacht, tot 9 nachten en daarna EUR 1.65. Deze belasting geldt niet voor kinderen jonger dan 16 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 1000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Maximaal 2 kinderen t/m 2 jaar oud kunnen gratis verblijven wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.

Kaart van Apartamento Santa Creu

Adres

Apartamento Santa Creu

Palma de Mallorca, Balearen, Spanje

N 39.57064 E 2.64341

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner