1 / 30

B&B Ondazzurra

Messina, Italië

Over het hotel

B&B Ondazzurra ligt in Piraino bij de zee, op 3 min. rijden van Toren van Ciaule en op 8 min. van Uitkijkpunt van Piraino. Deze bed & breakfast bij het strand ligt op 31,2 km van Marina di Portorosa en op 5,7 km van Contrada Ridente Beach. Doe of je thuis bent in één van de 4 kamers met een koelkast en een minibar. Alle kamers hebben een balkon. Maak je maaltijden klaar in de gemeenschappelijke keuken. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en bidets. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Toren van Ciaule - 3,5 km
Contrada Ridente Beach - 5,7 km
Uitkijkpunt van Piraino - 7,1 km
Brigantino - 7,3 km
Torre Saracena - 7,7 km
Villa Romana - 11,8 km
Romaanse baden van Bagnoli - 12,7 km
Kathedraal van Patti - 14,5 km
Shrine of Our Lady of Capo d'Orlando - 15,4 km
Strand van Capo d'Orlando - 15,5 km
Strand van Grotte Mongiove - 15,7 km
Plein van Capo d'Orlando - 16 km
Villa Piccolo - 19,1 km
Santuario del Tindari - 19,4 km
Archeologische zone van Tindari - 22,4 km

De voornaamste luchthaven voor B&B Ondazzurra is Catania (CTA-Fontanarossa) - 191 km

Enkele van de voorzieningen zijn een bagageopslagruimte en een wasserij. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. De accommodatie heeft een terras waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets. Gasten van B&B Ondazzurra kunnen genieten van een deugddoende maaltijd in het restaurant. Een gratis uitgebreid ontbijt is inbegrepen. 
  • Toeslag voor luchthavenshuttle: EUR 100 per kamer (retour)
  • Toeslag voor babybed: EUR 10.0 per nacht
  • Toeslag voor extra bed: EUR 15.0 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Maximaal 2 kinderen t/m 5 jaar oud kunnen gratis verblijven wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.

Kaart van B&B Ondazzurra

Adres

B&B Ondazzurra

Piraino, Messina, Italië

N 38.16965 E 14.89132

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner