1 / 24

Best Western Windsor Pointe Hotel & Suites-at&t Center

Over het hotel

Met een verblijf bij Best Western Windsor Pointe Hotel & Suites-at&t Center bevind je je centraal in San Antonio, op 10 min. rijden van AT&T Center en Alamo. Dit hotel ligt op 8,9 km van San Antonio Zoo and Aquarium en op 13,1 km van Congrescentrum Henry B. González. Doe of je thuis bent in één van de 54 kamers met een koelkast en een magnetron. Alle kamers hebben een smart-tv van 42 inch met digitale zenders, terwijl je dankzij gratis kabelinternet online blijft. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een bureau, een koffiezetapparaat/waterkoker en een telefoon met gratis lokale gesprekken. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Joint Base San Antonio - 2,7 km
Brooke Army Medical Center - 4,2 km
Kunstmuseum Marion Koogler McNay - 5,9 km
Salado Park - 6,5 km
Morgan's Wonderland - 7,1 km
Brackenridge Park - 7,9 km
Witte de With (Centrum voor hedendaagse kunst) - 8,1 km
San Antonio River - 8,4 km
Pletz County Park - 8,4 km
Botanische tuinen van San Antonio - 8,5 km
AT&T Center - 8,6 km
Alamo Quarry Market - 8,7 km
Golfclub Quarry - 8,9 km
San Antonio Zoo and Aquarium - 8,9 km
Freeman Coliseum - 9 km

De voornaamste luchthaven voor Best Western Windsor Pointe Hotel & Suites-at&t Center is Internationale luchthaven San Antonio (SAT) - 12,9 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een businesscentrum en een snelle incheckservice. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Plezier gegarandeerd met recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad en fitnessfaciliteiten. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, een televisie in de gemeenschappelijke ruimte en hulp bij uitstapjes/tickets. Dagelijks kun je van 05.00 uur tot 09.00 uur genieten van een gratis eenvoudig ontbijtbuffet. 
  • Kinderen t/m 16 jaar worden in deze accommodatie niet toegelaten.

Kaart van Best Western Windsor Pointe Hotel & Suites-at&t Center

Adres

Best Western Windsor Pointe Hotel & Suites-at&t Center

San Antonio, Texas, Verenigde Staten

N 29.484093 E -98.39997

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner