1 / 51

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Cavalier Oceanfront Resort in San Simeon bevind je je aan het strand, op 10 min. rijden van Moonstone Beach Park en Moonstone Beach. Dit hotel bij het strand ligt op 13,4 km van Hearst Castle en op 0,1 km van Cambria State Marine Park. Doe of je thuis bent in één van de 90 individueel gedecoreerde kamers met een koelkast en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden op verzoek schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Cambria State Marine Park - 0,1 km
San Simeon State Park - 0,7 km
San Simeon Nature Preserve - 3,6 km
William Randolph Hearst State Park - 4 km
Leffingwell Landing - 4,9 km
William Randolph Hearst Memorial Beach - 5,2 km
Coastal Discovery Center at San Simeon Bay - 5,2 km
Hearst San Simeon State Historical Monument - 5,4 km
San Simeon Pier - 5,4 km
Moonstone Beach - 5,5 km
Sebastian General Store - 6,1 km
Hearst Ranch Winery - 6,2 km
Moonstone Beach Park - 6,4 km
Santa Rosa Creek Nature Preserve - 6,6 km
Nitt Witt Ridge - 7,5 km

De voornaamste luchthaven voor Cavalier Oceanfront Resort is Monterey, Californië (MRY-Monterey Peninsula) - 158,9 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Plan je een evenement in San Simeon? Kies voor dit hotel met 260 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en een vergaderruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Duik in één van de 2 buitenzwembaden of geniet van andere recreatieve voorzieningen zoals fitnessfaciliteiten. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en een kapsalon. Geniet van Amerikaanse gerechten bij Cavalier, een restaurant met uitzicht op de zee, of blijf lekker op je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker à-la-carte-ontbijt. 
  • Ontbijttoeslag voor het à-la-carte-ontbijt: ca. USD 7.50 - USD 13.00 voor volwassenen en ca. USD 4.50 - USD 7.00 voor kinderen

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.
  • Contactloos uitchecken is mogelijk.

Kaart van Cavalier Oceanfront Resort

Adres

Cavalier Oceanfront Resort

San Simeon, California, Verenigde Staten

N 35.613907 E -121.14567

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner