1 / 40

Vila Galé Santa Cruz

Santa Cruz, Portugal

Over het hotel

Vila Galé Santa Cruz ligt in Santa Cruz bij de zee, op 1 min. rijden van Strand van Palmeiras en op 9 min. van Santo da Serra Golf Club. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 17,2 km van Museu CR7 en op 5,4 km van Quinta da Junta-park. Doe of je thuis bent in één van de 262 kamers met een dvd-speler en een lcd-televisie. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Strand van Palmeiras - 0,2 km
Quinta da Junta-park - 5,4 km
Santo da Serra Golf Club - 5,5 km
Machico Beach - 5,6 km
Mercado do Santo da Serra - 5,7 km
Ponta da Oliveira - 9,3 km
Praia dos Reis Magos - 11 km
Palheiro Golfe - 11,3 km
Laurisilva of Madeira - 11,4 km
Museu da Baleia - 11,7 km
Pinnacle-uitkijkpunt - 12 km
Jardins do Palheiro - 12,3 km
Madeira Whale Museum - 12,5 km
Palheiro Golf Club - 13 km
Gemeentelijk centrum van Santa Maria Maior - 13,7 km

De voornaamste luchthaven voor Vila Galé Santa Cruz is Funchal (FNC-Cristiano Ronaldo) - 4,4 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een limousine- of autoservice en een stomerij/wasserijservice. Plan je een evenement in Santa Cruz? Kies voor dit hotel met 890 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en vergaderruimtes. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen. Ontspan met massages en lichaamsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een buitenzwembad, een binnenzwembad en een spabad vast wel leuk. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, oppasservices (toeslag) en een spelletjesruimte. Er zijn all-inclusive kamertarieven beschikbaar bij dit hotel. In het all-inclusive kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen, inclusief belastingen en fooien. Mogelijk worden maaltijden in bepaalde uitgezonderde restaurants, speciale diners en gerechten, drankjes en andere voorzieningen in rekening gebracht.

Ga iets eten bij Versatil, een van de 2 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Ontspan met een lekker fris drankje van een poolbar of één van de 2 bars/lounges. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • De stad heft de volgende belasting: EUR 2.00 per persoon, per nacht voor maximaal 7 nachten. Deze belasting is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 13 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Parkeerkosten: EUR 7.50 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.
  • Contacloos inchecken en contactloos uitchecken zijn mogelijk.

Kaart van Vila Galé Santa Cruz

Adres

Vila Galé Santa Cruz

Santa Cruz, Autonome Regio van Madeira, Portugal

N 32.687041 E -16.792939

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner