1 / 100

Eurostars Hotel Real

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Eurostars Hotel Real in Santander bevind je je vlak bij het strand, op een kwartiertje lopen van Golf van Biskaje en Strand van El Sardinero. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 19,3 km van Parque de la Naturaleza de Cabárceno en op 3,3 km van Santander Ferry Terminal. Doe of je thuis bent in één van de 123 kamers met een minibar en een lcd-televisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Playa de los Peligros - 0,5 km
The Cathedral - 0,7 km
Gran Casino del Sardinero - 0,8 km
Golf van Biskaje - 0,8 km
Strand van Camello - 0,9 km
Palacio de Festivales de Cantabria - 0,9 km
Playa Primera de El Sardinero - 0,9 km
Strand van El Sardinero - 0,9 km
Península de La Magdalena - 1 km
Playa de la Fenómeno - 1 km
Jardines de Piquio - 1 km
Iglesia de San Roque - 1 km
Zoo de la Magdalena - 1,1 km
Museo Marítimo del Cantábrico - 1,1 km
Strand van Magdalena - 1,1 km

De voornaamste luchthaven voor Eurostars Hotel Real is Santander (SDR) - 9,5 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Een conferentieruimte en vergaderruimtes zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit hotel. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen aangeboden. Geniet van recreatieve voorzieningen zoals fitnessfaciliteiten en fietsenverhuur. Andere voorzieningen in dit hotel in art-decostijl zijn gratis wifi, conciërgeservices en huwelijksservices. Geniet van een diner bij Restaurante El Puntal, een restaurant gespecialiseerd in regionale gerechten. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de 24-uurs roomservice. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet. 
  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. EUR 24 per persoon

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 1000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.

Kaart van Eurostars Hotel Real

Adres

Eurostars Hotel Real

Santander, Cantabrië, Spanje

N 43.466614 E -3.783125

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner