1 / 2

Hotel Villa Franz

Ischia, Italië

Over het hotel

Met een verblijf bij Hotel Villa Franz in Serrara Fontana, bevind je je vlak bij het strand, op 10 min. rijden van Porto di Forio en Parco Termale Aphrodite Apollon. Dit hotel ligt op 18,6 km van Haven van Ischia en op 18,7 km van Castello Aragonese. Doe of je thuis bent in één van de 15 klimaatgeregelde kamers. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Badkamers beschikken over een douche met een regendouche. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Le Fumarole - 0,1 km
Parco Termale Aphrodite Apollon - 0,1 km
Strand van Sant'Angelo - 0,8 km
Parco Termale Tropical - 1,1 km
Terme di Cavascura - 1,1 km
Spiaggia di Cava Grado - 1,3 km
Spiaggia di Maronti - 1,3 km
Idroterme Olympus - 1,7 km
Terme Cavascuro - 2,3 km
Sentiero Baia della Pelara - 3,2 km
Scarrupata Bay - 3,9 km
Baia di Sorgeto - 3,9 km
Sorgenti di Nitrodi - 4,3 km
Spiaggia di Citara - 4,6 km
Spiaggia di Cava dell'Isola - 5,5 km

De voornaamste luchthaven voor Hotel Villa Franz is Internationale luchthaven Napels (NAP) - 58,3 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een stomerij/wasserijservice en meertalig personeel. Plezier gegarandeerd dankzij een sauna of geniet van het uitzicht vanuit een dakterras en een tuin. Extra voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi en conciërgeservices. Gasten van Hotel Villa Franz kunnen genieten van een deugddoende maaltijd in het restaurant. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. 

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • De stad heft de volgende belasting: EUR 2.00 per persoon, per nacht

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Kinderen t/m 2 jaar oud verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.

Kaart van Hotel Villa Franz

Adres

Hotel Villa Franz

Serrara Fontana, Italië

N 40.7004 E 13.89627

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner