1 / 50

Mumsa Beach Resort & Restaurant

Hua Hin - Cha Am - Pranburi, Thailand

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Mumsa Beach Resort & Restaurant in Thap Sakae bevind je je aan het strand en op 5 min. rijden van Surin-strand. Dit hotel bij het strand ligt op 32,9 km van Ao Manao-strand en op 35,6 km van Strand van Ban Krood. Doe of je thuis bent in één van de 3 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een ledtelevisie. Alle kamers hebben balkons of terrassen. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Badkamers beschikken over een douche, gratis toiletartikelen en tandenborstels en tandpasta. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Surin-strand - 1,6 km
Gedenkpark voor de Prinses-Moeder - 7,4 km
Hat Wanakorn nationaal park - 9,3 km
Thap Sakae Beach - 12,9 km
Huai Yang waterval - 13,5 km
Thang Sai Beach - 26 km
King Mongkut Wetenschaps- en Technologiepark - 27,1 km
Waghor Aquarium - 27,2 km
Ao Manao-strand - 32,9 km
Huai Yang-waterval en nationaal park - 33,3 km
Wat Tang Sai-tempel - 33,3 km
Ko Lam - 35,6 km
Strand van Ban Krood - 35,6 km
Khao Lom Muak - 37 km
Altaar voor de Stadspilaar - 37,5 km

De voornaamste luchthaven voor Mumsa Beach Resort & Restaurant is Suvarnabhumi internationale luchthaven (BKK) - 343,9 km

Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en een stomerij/wasserijservice. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is op verzoek tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Laat jezelf verwennen met onsite massages of geniet van recreatieve voorzieningen zoals een healthclub. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een spelletjesruimte. Je bezoekje aan nabije bezienswaardigheden wordt dankzij de lokale shuttlebus (toeslag) een fluitje van een cent. Bestel iets lekkers in het restaurant van dit hotel, waar je een bar/lounge hebt, of blijf in je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Een gratis à-la-carte-ontbijt is inbegrepen. 
  • Toeslag voor luchthavenshuttle: THB 4500.00 per voertuig (enkele reis)

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Eén kind t/m 3 jaar oud verblijft gratis wanneer hij/zij in dezelfde kamer als de ouders of voogd slaapt en het aanwezige beddengoed gebruikt. Kinderen komen mogelijk niet in aanmerking voor gratis ontbijt.
  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.

Kaart van Mumsa Beach Resort & Restaurant

Adres

Mumsa Beach Resort & Restaurant

Thap Sakae, Prachuap Khiri Khan, Thailand

N 11.575081 E 99.66649

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner