1 / 37

La Regalina

Over het hotel

La Regalina ligt in Valdés in een landelijke omgeving, op 2 min. rijden van Ermita de La Regalina en op 11 min. van Mariña de Luarca. Dit hotel voor families ligt op 14,9 km van Playa del Silencio en op 18,1 km van Playa de Cueva. Doe of je thuis bent in één van de 22 kamers met een dvd-speler. Badkamers hebben een douche en gratis toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een turndownservice en de kamers worden één keer per verblijf schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Golf van Biskaje - 0,9 km
Ermita de La Regalina - 1,2 km
Playa del Churin - 1,3 km
Playa de Cadavedo - 1,4 km
Playa de Tablizo - 1,5 km
Playa de Pluminero o Quintana - 2,8 km
Cabo Busto - 9,3 km
Playa de La Gueirúa - 11,8 km
Playa de la Polea - 13,1 km
Playa L'Airín - 13,7 km
Playa de Los Molinos - 14,5 km
Playa Salencia - 14,5 km
Playa de Cueva - 14,8 km
Playa del Silencio - 14,9 km
Playa La Caladoria - 14,9 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Oviedo (OVD-Asturias) - 38,2 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een businesscentrum en meertalig personeel. Plan je een evenement in Valdés? Kies voor dit hotel met 19 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en een vergaderruimte. Voor een toeslag worden een shuttleservice van/naar de luchthaven en vervoer vanaf het treinstation aangeboden. Plezier gegarandeerd dankzij een seizoensgebonden buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en een spelletjesruimte. De lokale shuttlebus brengt je tegen betaling naar nabije bezienswaardigheden. Stil je honger in het gezinsrestaurant van dit hotel, met een bar/lounge die uitkijkt op de tuin en waar je van een drankje kunt genieten of in de openlucht kunt dineren. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker uitgebreid ontbijt, dat geserveerd wordt van 09.00 uur tot 11.00 uur. 
  • Toeslag voor het uitgebreid ontbijt: ca. EUR 6 voor volwassenen en ca. EUR 6 voor kinderen
  • Toeslag voor luchthavenshuttle: EUR 40 per voertuig (enkele reis)
  • Toeslag voor babybed: EUR 12.0 per nacht
  • Toeslag voor extra bed: EUR 12.0 per nacht

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 1000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.

Kaart van La Regalina

Adres

La Regalina

Valdés, Asturias, Spanje

N 43.5485 E -6.383684

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner