1 / 44

Over het hotel

Met een verblijf bij Hotel Olid bevind je je in het hart van Valladolid, vlak bij Pisuerga en Kerk van San Miguel en San Julian. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 0,3 km van Palacio de Pimentel en op 0,4 km van Plaza Viejo Coso. Doe of je thuis bent in één van de 210 kamers met een minibar en een lcd-televisie. Je kamer beschikt over een bed met pillowtop matras. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online terwijl digitale zenders voor het kijkplezier zorgen. Badkamers beschikken over een bad/douchecombinatie, gratis toiletartikelen en bidets. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Pisuerga - 0,1 km
Kerk van San Miguel en San Julian - 0,1 km
Museo de Vallodolid - 0,2 km
Palacio de Pimentel - 0,3 km
Penitencial de la Vera Cruz-kerk - 0,3 km
Plaza Viejo Coso - 0,3 km
Plaza de San Pablo - 0,3 km
Kerk van San Pablo - 0,3 km
Teatro Calderón - 0,3 km
Iglesia de la Cofradia Virgen de las Angustias y Cristo de la Columna - 0,3 km
Kerk van Santa Maria la Antígua - 0,4 km
Palacio Marques de Villena - 0,4 km
Casa Museo de Jose Zorilla - 0,4 km
Nationaal Museum van Beelden - 0,4 km
Kerk van Santa Maria la Antigua - 0,5 km

De voornaamste luchthaven voor Hotel Olid is Valladolid (VLL) - 16,3 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een businesscentrum en gratis kranten in de lobby. Plan je een evenement in Valladolid? Kies voor dit hotel met 260 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en een vergaderruimte. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen. Plezier gegarandeerd dankzij fitnessfaciliteiten of geniet van het uitzicht vanuit een terras. Dit hotel bevat ook gratis wifi, huwelijksservices en een televisie in de gemeenschappelijke ruimte. Bij El Jardin, een restaurant gespecialiseerd in Spaanse gerechten, wordt lunch en diner geserveerd. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de roomservice (beperkte tijden). Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 10.30 uur. 
  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. EUR 16 per persoon
  • Parkeerkosten: EUR 16 per dag
  • Toeslag voor extra bed: EUR 25.0 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 1000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Er gelden hoogtebeperkingen bij het parkeren.

Kaart van Hotel Olid

Adres

Hotel Olid

Valladolid, Castilië en León, Spanje

N 41.65502 E -4.726671

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner