1 / 31

SpringHill Suites Wisconsin Dells

Madison - WI, Verenigde Staten

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij SpringHill Suites Wisconsin Dells in Wisconsin Dells bevind je je vlak bij de winkelbuurt, op 5 min. rijden van Noah's Ark Waterpark en Mt. Olympus Water and Theme Park. Dit hotel ligt op 4,1 km van Kalahari Indoor Waterpark en op 20,8 km van Devil's Lake State Park. Doe of je thuis bent in één van de 95 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een smart-tv. Je bed beschikt over luxe beddengoed en alle kamers zijn gemeubileerd met lits-jumeaux slaapbank. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Tommy Bartlett Exploratory - 0,1 km
Noah's Ark Waterpark - 1,2 km
Big Chief Go Karts - 1,2 km
Timbavati Wildlife Park - 1,4 km
Crystal Grand Music Theater - 1,4 km
Wild West Waterpark - 1,6 km
Bello's Circus Extreme Variety Show - 1,7 km
Rick Wilcox Magic Theater - 1,8 km
Wild Rock Golf Club - 2 km
ADare Go Carts - 2,3 km
Mirror Lake State Park - 2,3 km
Canyon Creek Riding Stables - 2,4 km
Glacier Canyon Conference Center - 2,6 km
Mt. Olympus Water and Theme Park - 2,6 km
Top Secret - 3 km

De voornaamste luchthaven voor SpringHill Suites Wisconsin Dells is Regionale luchthaven Dane County (MSN) - 76,5 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een snelle incheckservice en gratis kranten in de lobby. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een binnenzwembad en een 24-uurs fitnesscentrum. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, huwelijksservices en een televisie in de gemeenschappelijke ruimte. Gasten van SpringHill Suites Wisconsin Dells kunnen iets lekkers halen bij de snackbar/deli. Op werkdagen wordt er gratis een ontbijtbuffet geserveerd van 06.30 uur tot 09.30 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.00 uur tot 10.00 uur. Van 25 maart 2024 tot 26 april 2024 ondergaat deze accommodatie renovatiewerken (einddatum kan wijzigen). Dit hotel doet er tijdens werkzaamheden alles aan om geluidsoverlast en hinder tot een minimum te beperken.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Deze accommodatie heet gasten van elke seksuele geaardheid en genderidentiteit welkom (LGBTI+-vriendelijk).

Kaart van SpringHill Suites Wisconsin Dells

Adres

SpringHill Suites Wisconsin Dells

Wisconsin Dells, Wisconsin, Verenigde Staten

N 43.595448 E -89.79366

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner