1 / 97

Over het hotel

Met een verblijf bij Minster Mill Hotel in Witney bevind je je op een kwartiertje rijden van Cotswold Wildlife Park en Witney Lakes Golf Course. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 25 km van Blenheim Palace en op 26,7 km van Universiteit van Oxford. Doe of je thuis bent in één van de 38 individueel gedecoreerde kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. Alle badkamers beschikken over een bad of douche met een regendouche en gratis toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een bureau en een koffiezetapparaat/waterkoker en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Witney Lakes Golf Course - 3,4 km
North Leigh Roman Villa - 5,6 km
SOTA Gallery - 5,7 km
Crocodiles of the World - 6 km
Cogges Manor Farm - 6,7 km
Tolsey Museum - 8,6 km
Church of St John the Baptist - 9 km
Eynsham Park - 10,6 km
Cotswold Wildlife Park - 11,3 km
Aston Pottery and Trading Company - 12,5 km
Cotswolds Woollen Weavers - 13 km
Oxford Bus Museum - 14,6 km
Devil's Quoits - 15,6 km
Thames Path National Trail - 16,5 km
Kelmscott Manor - 17,8 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Oxford (OXF) - 25,2 km

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Loop vooral de recreatieve voorzieningen zoals een stoombad en fietsenverhuur niet mis. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi en een picknickplaats. Geniet van een maaltijd in het restaurant of blijf op je kamer en profiteer in dit hotel van de roomservice. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er tegen betaling een à-la-carte-ontbijt geserveerd van 07.30 uur tot 10.30 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.30 uur tot 10.30 uur.
  • Toeslag voor het à-la-carte-ontbijt: ca. GBP 25 per persoon
  • Toeslag voor huisdieren: GBP 20 per huisdier, per nacht
  • Assistentiedieren zijn vrijgesteld van toeslagen

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen en spabehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit hotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Huisdieren zijn alleen in specifieke kamers toegestaan. Ook andere huisdierbeperkingen gelden (toeslagen zijn van toepassing, meer info vind je in de sectie Toeslagen). Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van Minster Mill Hotel

Adres

Minster Mill Hotel

Witney, Engeland, Verenigd Koninkrijk

N 51.799107 E -1.536693

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner