Zoek en boek reis

search
Reizigers  

LÄS MER

 

Feiten en cijfers

 

Sembo is de op vier na grootste reisorganisator van Zweden en biedt meer dan 50 000 hotels, appartementen en huizen aan in 136 landen. In het begin hielpen wij onze gasten met de boeking van hun autovakantie naar de Middellandse Zee. De reisbranche is de laatste jaren veel veranderd en ook Sembo is veranderd. Tegenwoordig bieden wij een flexibel reisalternatief dat past bij de moderne mens van tegenwoordig. Het afgelopen jaar hadden wij meer dan 120.000 gasten die hun vakantie via ons hebben geboekt. En we blijven groeien. De accommodaties en reizen van Sembo worden via internet, per telefoon en bij onze 300 wederverkopers in het hele land verkocht. In totaal heeft Sembo circa 60 mensen in dienst en zet jaarlijks 446 miljoen om. Sembo werd in 1987 opgericht door Sven Wennhall en is sinds 2007 een volle dochteronderneming van Stena Line. Sembo maakt deel uit van de Stena Line Travel Group en daarin zijn opgenomen Sembo, DTF-travel, Best Travel, Nemrejse en FerieDe.

 

De belofte aan onze klanten

Wij bij Sembo willen dat iedereen zijn droomvakantie beleeft. Het is belangrijk niet te vergeten dat een droom niet voor iedereen altijd de meest exotisch of luxueuze vakantie is. Wij zien iedereen afzonderlijk en werken er hard aan dat juist u de vakantie krijgt die u verdient. Met onze Zorgvuldig uitgekozen vakantieaccommodaties over de hele wereld, grote zorgzaamheid en persoonlijke service, veilige betaling en prijsgarantie staan we u ten dienste en kunt u met een gerust hart uitkijken naar uw droomvakantie.. 

 

Zakelijk idee

Sembo' s zakelijke idee is dat de klant zelf kiest hoe de vakantie eruit gaat zien, door de accommodatie, wijze van vervoer, en hoe lang de vakantie zal duren te kiezen, iets waarin wij in Zweden alleen staan. 

 

Org nummer 556529-1795