1 / 64

Inn Galerias Hotel

Aguascalientes, Mexico

Over het hotel

Inn Galerias Hotel is centraal gelegen in Aguascalientes, op een kwartiertje lopen van Jardín de San Marcos en Kermis van San Marcos. Dit hotel ligt op 3,1 km van José Guadalupe Posada Museum en op 3,1 km van Museo Nacional de la Muerte. Doe of je thuis bent in één van de 60 klimaatgeregelde kamers met een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld gratis mineraalwater, een plafondventilator en een telefoon met gratis lokale gesprekken. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Centro Comercial ExpoPlaza - 0,9 km
Plaza de Toros Monumental - 1 km
Jardín de San Marcos - 1 km
Tempel van San Marcos - 1 km
Kermis van San Marcos - 1,1 km
Plaza de Toros San Marcos - 1,4 km
Museo Regional de Historia de Aguascalientes - 1,6 km
Casa de la Cultura - 1,7 km
Winkelcentrum Plaza Patria - 1,8 km
Teatro Morelos - 1,9 km
Palacio del Gobierno de Aguascalientes - 1,9 km
Catedral Basilica de Nuestra Señora de la Asunción - 2 km
Plaza de la Patria - 2 km
Museo de Arte Contemporáneo - 2,2 km
Museo Nacional de la Muerte - 2,2 km

De voornaamste luchthaven voor Inn Galerias Hotel is Aguascalientes, Aguascalientes (AGU-Internationale luchthaven Licenciado Jesus Teran Peredo) - 25,1 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Plezier gegarandeerd dankzij fitnessfaciliteiten of geniet van het uitzicht vanuit een tuin. Dit hotel in koloniale stijl biedt ook gratis wifi, conciërgeservices en een spelletjesruimte. Stil je honger met Mexicaanse gerechten bij Restaurante Mexti, een gezinsrestaurant met een bar/lounge en uitzicht op een tuin. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 09.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 
  • Maximaal 2 kinderen t/m 8 jaar oud kunnen gratis verblijven wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.
  • In deze accommodatie zijn huisdieren en assistentiedieren niet toegestaan.

Kaart van Inn Galerias Hotel

Adres

Inn Galerias Hotel

Aguascalientes, Aguascalientes, Mexico

N 21.87617 E -102.3118

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner