1 / 78

Over het hotel

Met een verblijf bij Hotel del Alba in Aguascalientes bevind je je op 3 min. rijden van Kermis van San Marcos en op 7 min. van Estadio Victoria. Dit hotel ligt op 2,6 km van Plaza de Toros Monumental en op 2,6 km van Centro Comercial ExpoPlaza. Doe of je thuis bent in één van de 110 klimaatgeregelde kamers met een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een douche en gratis toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een bureau en gratis mineraalwater en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Centro de Convenciones y Exposiciones de Aguascalientes - 2 km
Centro Comercial ExpoPlaza - 2 km
Plaza de Toros Monumental - 2,1 km
Kermis van San Marcos - 2,3 km
Jardín de San Marcos - 2,4 km
Tempel van San Marcos - 2,4 km
Plaza de Toros San Marcos - 2,7 km
Museo Regional de Historia de Aguascalientes - 2,9 km
Winkelcentrum Plaza Patria - 3 km
Casa de la Cultura - 3 km
Teatro Morelos - 3 km
Palacio del Gobierno de Aguascalientes - 3,1 km
Catedral Basilica de Nuestra Señora de la Asunción - 3,1 km
Plaza de la Patria - 3,1 km
Museo de Arte Contemporáneo - 3,5 km

De voornaamste luchthaven voor Hotel del Alba is Aguascalientes, Aguascalientes (AGU-Internationale luchthaven Licenciado Jesus Teran Peredo) - 26,1 km

Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Dit hotel beschikt over 3 vergaderruimtes. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Plezier gegarandeerd dankzij een buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Dit hotel heeft een restaurant dat lunch en diner serveert. Je kunt ook lekker binnen blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 11.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet.  Van 13 mei 2024 tot 31 augustus 2024 voert deze accommodatie renovatiewerken uit (einddatum kan wijzigen). Deze werken zijn van toepassing op de volgende ruimtes:
  • Een aantal kamers

Tijdens de renovatiewerken hebben gasten toegang tot de volgende alternatieve voorzieningen:

  • Een buitenzwembad
  • Recreatieve voorzieningen

Renovatiewerken worden alleen op weekdagen uitgevoerd. Alles wordt in het werk gesteld om geluidsoverlast en hinder tot een minimum te beperken.
  • Het zwembad is toegankelijk van 09.00 uur tot 22.00 uur.
  • Kinderen komen mogelijk niet in aanmerking voor gratis ontbijt.

Kaart van Hotel del Alba

Adres

Hotel del Alba

Aguascalientes, Aguascalientes, Mexico

N 21.87177 E -102.3234

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner