1 / 39

Hotel La Mansion Suiza

Aguascalientes, Mexico

Over het hotel

Met een verblijf bij Hotel La Mansion Suiza in Aguascalientes bevind je je op 5 min. rijden van Kermis van San Marcos en Estadio Victoria. Dit hotel ligt op 2 km van Teatro Aguascalientes en op 2,1 km van Jardín del Encino. Doe of je thuis bent in één van de 58 klimaatgeregelde kamers met een ledtelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben een regendouche en gratis toiletartikelen. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld gratis mineraalwater, een plafondventilator en een telefoon met gratis lokale gesprekken. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Plaza de Toros Monumental - 1,6 km
Teatro Aguascalientes - 1,8 km
Kermis van San Marcos - 1,9 km
Descubre Museo Interactivo de Ciencias y Tecnología - 2 km
Jardín de San Marcos - 2 km
Tempel van San Marcos - 2,1 km
Templo del Señor del Encino - 2,1 km
Jardín del Encino - 2,2 km
José Guadalupe Posada Museum - 2,2 km
Museo Regional de Historia de Aguascalientes - 2,3 km
Centro Comercial ExpoPlaza - 2,4 km
Plaza de Toros San Marcos - 2,4 km
Casa de la Cultura - 2,4 km
Esus Maria Romo Recreation Park - 2,5 km
Winkelcentrum Plaza Patria - 2,5 km

De voornaamste luchthaven voor Hotel La Mansion Suiza is Aguascalientes, Aguascalientes (AGU-Internationale luchthaven Licenciado Jesus Teran Peredo) - 22,9 km

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Maak gebruik van handige voorzieningen zoals gratis wifi, een spelletjesruimte en hulp bij uitstapjes/tickets. Stil je honger met een lunch of diner bij Helvetia, een restaurant gespecialiseerd in internationale gerechten. Je kunt ook lekker binnen blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. 
  • In deze accommodatie zijn huisdieren en assistentiedieren niet toegestaan.

Kaart van Hotel La Mansion Suiza

Adres

Hotel La Mansion Suiza

Aguascalientes, Aguascalientes, Mexico

N 21.86311 E -102.3033

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner