1 / 55

Alesia Hotel Boutique & Spa

Aguascalientes, Mexico

Over het hotel

Alesia Hotel Boutique & Spa ligt in Aguascalientes op tien minuten rijden van Kermis van San Marcos en Jardín de San Marcos. Dit hotel met een spa ligt op 7,8 km van José Guadalupe Posada Museum en op 7,8 km van Museo Nacional de la Muerte. Doe of je thuis bent in één van de 13 kamers met een minibar en espressoapparaten. Je bed met pillowtop matras komt met donzen dekbedden en luxe beddengoed. Alle kamers hebben een flatscreentelevisie van 50 inch met kabelzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. De privébadkamers met een douche hebben designer toiletartikelen en haardrogers. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Plaza de Toros Monumental - 6,1 km
Centro Comercial ExpoPlaza - 6,1 km
Kermis van San Marcos - 6,4 km
Tempel van San Marcos - 6,9 km
Centro de Convenciones y Exposiciones de Aguascalientes - 7,2 km
Jardín de San Marcos - 7,2 km
Teatro Morelos - 7,2 km
Winkelcentrum Plaza Patria - 7,2 km
Palacio del Gobierno de Aguascalientes - 7,3 km
Esus Maria Romo Recreation Park - 7,6 km
José Guadalupe Posada Museum - 7,8 km
Plaza de Toros San Marcos - 7,8 km
Templo del Señor del Encino - 7,8 km
Jardín del Encino - 7,8 km
Museo Nacional de la Muerte - 7,8 km

De voornaamste luchthaven voor Alesia Hotel Boutique & Spa is Aguascalientes, Aguascalientes (AGU-Internationale luchthaven Licenciado Jesus Teran Peredo) - 29,6 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Plan je een evenement in Aguascalientes? Kies voor dit hotel met 190 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en vergaderruimtes. Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer een buitenzwembad, een binnenzwembad en een spabad. Andere voorzieningen in dit hotel in beaux-artsstijl zijn gratis wifi, huwelijksservices en een televisie in de gemeenschappelijke ruimte. Geniet van een maaltijd in het restaurant of blijf op je kamer en profiteer in dit hotel van de roomservice (beperkte tijden). Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker à-la-carte-ontbijt. 
  • Toeslag voor het à-la-carte-ontbijt: ca. MXN 180 voor volwassenen en ca. MXN 100 voor kinderen

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Het seizoensgebonden buitenzwembad opent in januari.
  • Het zwembad is toegankelijk van 08.00 uur tot 20.00 uur.
  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen en spabehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit hotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.

Kaart van Alesia Hotel Boutique & Spa

Adres

Alesia Hotel Boutique & Spa

Aguascalientes, Aguascalientes, Mexico

N 21.892742 E -102.346866

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner