1 / 69

Quinta Real Aguascalientes

Aguascalientes, Mexico

Over het hotel

Met een verblijf bij Quinta Real Aguascalientes bevind je je centraal in Aguascalientes, op 4 min. rijden van Estadio Victoria en op 6 min. van Kermis van San Marcos. Dit hotel voor families ligt op 1,8 km van Teatro Aguascalientes en op 2,3 km van Descubre Museo Interactivo de Ciencias y Tecnología. Doe of je thuis bent in één van de 82 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Dankzij wifi (toeslag) blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Alle badkamers beschikken over een bad/douchecombinatie met een regendouche en designer toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Descubre Museo Interactivo de Ciencias y Tecnología - 0,4 km
Teatro Aguascalientes - 0,4 km
Jardín del Encino - 2,3 km
José Guadalupe Posada Museum - 2,3 km
Templo del Señor del Encino - 2,4 km
Esus Maria Romo Recreation Park - 2,5 km
Plaza Vestir - 2,6 km
Winkelcentrum Plaza Patria - 3,1 km
Museo de Arte Contemporáneo - 3,2 km
Plaza de la Patria - 3,2 km
Palacio del Gobierno de Aguascalientes - 3,2 km
Catedral Basilica de Nuestra Señora de la Asunción - 3,3 km
Teatro Morelos - 3,3 km
Casa de la Cultura - 3,4 km
Jardín de San Marcos - 3,4 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Aguascalientes, Aguascalientes (AGU-Internationale luchthaven Licenciado Jesus Teran Peredo) - 23 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Plan je een evenement in Aguascalientes? Kies voor dit hotel met 800 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en 4 vergaderruimtes. Ter plaatse heb je een gratis valetparkeerservice. Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een buitenzwembad en fitnessfaciliteiten. Andere voorzieningen in dit hotel in koloniale stijl zijn wifi (toeslag), conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Geniet van internationale gerechten bij Los Murales, een restaurant met uitzicht op de tuin, of blijf lekker op je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker uitgebreid ontbijt, dat geserveerd wordt van 06.30 uur tot 11.30 uur. 
  • Toeslag voor het uitgebreid ontbijt: ca. USD 10 per persoon
  • Toeslag voor wifi in de kamer: USD 7 per verblijf (bedrag kan variëren)
  • Toeslag voor wifi in gemeenschappelijke ruimtes: USD 7 per verblijf (bedrag kan variëren)

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Kinderen t/m 12 jaar oud verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.

Kaart van Quinta Real Aguascalientes

Adres

Quinta Real Aguascalientes

Aguascalientes, Aguascalientes, Mexico

N 21.85885 E -102.28897

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner