1 / 35

Hotel del Pescador

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Hotel del Pescador in Jocotepec bevind je je vlak bij de luchthaven, op 5 min. rijden van Lago de Chapala en Monte Coxala Spa. Dit hotel met een spa ligt op 1,9 km van Sierra De San Juan Cosala en op 3,8 km van Promenade van San Juan Cosalá. Doe of je thuis bent in één van de 41 klimaatgeregelde kamers met een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een kluis, gratis mineraalwater en een telefoon met gratis lokale gesprekken. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Lago de Chapala - 1,4 km
Sierra De San Juan Cosala - 1,9 km
Promenade van San Juan Cosalá - 3,9 km
Ajijic Malecón - 3,9 km
Monte Coxala Spa - 4 km
Kerk van Ajijic - 4,6 km
Tobolandia - 6,4 km
Laguna-winkelcentrum - 6,5 km
Chula Vista Country Club - 7,6 km
Chapala Malecon - 11,6 km
Parroquia del Senor del Monte - 13,9 km
Country Club de Chapala - 22,1 km
Kerk van San Cristobal Zapotitlan - 28 km
Arena VFG-stadion - 42,1 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Guadalajara, Jalisco (GDL-Internationale luchthaven Don Miguel Hidalgo y Costilla) - 43 km

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Verwen jezelf met massages wanneer je de spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer een buitenzwembad, een spabad en een sauna. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, cadeauwinkels/kiosken en huwelijksservices. Bestel iets lekkers bij Rincon Español, een gastronomisch restaurant met een bar/lounge, of blijf lekker in je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Dagelijks kun je van 09.00 uur tot 11.30 uur genieten van een gratis uitgebreid ontbijt. 
  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen en spabehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit hotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • In deze accommodatie zijn huisdieren en assistentiedieren niet toegestaan.

Kaart van Hotel del Pescador

Adres

Hotel del Pescador

Ajijic, Jalisco, Mexico

N 20.2923287 E -103.3038873

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner