1 / 70

Over het hotel

Met een verblijf bij Lithia Springs Resort in Ashland bevind je je op 10 min. rijden van Shakespeare festival van Oregon en Talent Library. Deze bed & breakfast ligt op 3,9 km van Allen Elizabethan Theatre en op 3,9 km van Angus Bowmer Theatre. Doe of je thuis bent in één van de 38 individueel gedecoreerde kamers met een koelkast en een magnetron. Je bed beschikt over donzen dekbedden en Italiaanse Frette-lakens. De kamers hebben een flatscreentelevisie met kabelzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. De privébadkamers met aparte badkuipen en douches hebben bronwaterbaden en gratis toiletartikelen. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Allen Elizabethan Theatre - 3,8 km
Lithia Park - 4 km
Thomas Theatre - 4,2 km
Angus Bowmer Theatre - 4,2 km
Shakespeare festival van Oregon - 4,2 km
Oregon Cabaret Theatre - 4,4 km
Ashland Library - 4,5 km
North Mountain Park - 4,5 km
Talent Library - 5,2 km
Southern Oregon University - 5,4 km
ScienceWorks Hands-On Museum - 6,5 km
Paschal Winery - 6,8 km
Grizzly Peak Winery - 7,5 km
Phoenix Library - 9,4 km
StoneRiver Vineyards - 10 km

De voornaamste luchthaven voor Lithia Springs Resort is Medford, Oregon (MFR-Internationale luchthaven Rogue Valley) - 21,6 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een businesscentrum en een stomerij/wasserijservice. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Ontspan en relax met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een buitenzwembad, een spabad en fietsenverhuur vast wel leuk. Deze bed & breakfast bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en cadeauwinkels/kiosken. Gasten van Lithia Springs Resort kunnen iets lekkers halen bij de snackbar/deli. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 
  • Laat uitchecken is tegen een toeslag mogelijk (onder voorbehoud van beschikbaarheid)
  • Toeslag voor babybed: USD 10.0 per verblijf
  • Toeslag voor extra bed: USD 20.0 per verblijf

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Kinderen t/m 12 jaar oud verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.

Kaart van Lithia Springs Resort

Adres

Lithia Springs Resort

Ashland, Oregon, Verenigde Staten

N 42.22083 E -122.74358

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner