1 / 46

Naskon Sapphire Resort Thermal & Spa

Ankara, Turkije

Over het hotel

Naskon Sapphire Resort Thermal & Spa ligt in Ayas op 10 min. rijden van Sport- en Fitnesspark en Stadhuis van Ayaş. Dit hotel voor families ligt op 33,1 km van Beypazarı Kent Tarihi Müzesi en op 33,5 km van Doğan Gürbüztürk Parkı. Doe of je thuis bent in één van de 217 kamers met kitchenettes, inclusief een koelkast en een oven. Alle kamers hebben een balkon. De kamers hebben een lcd-televisie met satellietzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. De privébadkamers hebben elk een bubbelbad en gratis toiletartikelen. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Sport- en Fitnesspark - 9,8 km
Stadhuis van Ayaş - 10,4 km
Beypazarı Kent Tarihi Müzesi - 33,1 km
Doğan Gürbüztürk Parkı - 33,5 km
Moskee van Kurşunlu - 33,7 km
Harikalar Diyari - 44 km
Koru Sincan Hospital - 45 km
Goksu-park - 50,4 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een 24-uurs receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 3 binnen- en 2 buitenzwembaden en een gratis waterpark. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en gratis oppasservices. Dit hotel biedt een restaurant dat lunch en diner serveert. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de 24-uurs roomservice. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 09.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 
  • Extra bedden zijn beschikbaar tegen een toeslag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen en spabehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit hotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Deze accommodatie serveert geen alcoholische dranken.

Kaart van Naskon Sapphire Resort Thermal & Spa

Adres

Naskon Sapphire Resort Thermal & Spa

Ayas, Ankara, Turkije

N 40.032163 E 32.236839

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner