1 / 45

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij The Inn at Boynton Beach in Boynton Beach bevind je je vlak bij het strand, op een kwartiertje rijden van Atlantic Avenue en Florida Atlantic University. Dit hotel ligt op 13,5 km van Lake Worth Beach en op 21 km van Stadscentrum. Doe of je thuis bent in één van de 100 klimaatgeregelde kamers met een magnetron en een lcd-televisie. Een videogameconsole en premium tv-zenders zorgen voor het entertainment, terwijl je met gratis wifi op het internet kunt surfen. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Gulfstream Mall - 1,9 km
AMF Boynton Beach Lanes - 2 km
Boynton Harbor Marina - 2 km
Ocean Boulevard - 2,8 km
Winkelcentrum Boynton Beach - 3,3 km
Ocean Ridge Hammock Park - 3,3 km
Oceanfront Park Beach - 3,4 km
Bethesda Memorial Hospital - 3,9 km
Ocean Inlet Park - 4,6 km
Merrian Road Beach - 5 km
Boynton West Shopping Center - 6,6 km
Boca Raton Municipal Golf Course - 6,8 km
Lantana Shopping Center - 7,1 km
John Prince Park - 7,6 km
Delray Public Beach - 8 km

De dichtstbijgelegen grootste luchthavens zijn:
Boca Raton, Florida (BCT) - 18,3 km
West Palm Beach, Florida (PBI-Internationale luchthaven Palm Beach) - 21,5 km

De aanbevolen luchthaven voor The Inn at Boynton Beach is West Palm Beach, Florida (PBI-Internationale luchthaven Palm Beach).

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Plan je een evenement in Boynton Beach? Kies voor dit hotel met 60 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en een vergaderruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Plezier gegarandeerd dankzij fitnessfaciliteiten of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en cadeauwinkels/kiosken. Gasten van The Inn at Boynton Beach kunnen iets lekkers halen bij de snackbar/deli.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Contactloos uitchecken is mogelijk.

Kaart van The Inn at Boynton Beach

Adres

The Inn at Boynton Beach

Boynton Beach, Florida, Verenigde Staten

N 26.52842 E -80.07155

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner