1 / 15

Fairfield Inn & Suites by Marriott Columbus

Columbus - GA, Verenigde Staten

Over het hotel

Met een verblijf bij Fairfield Inn & Suites by Marriott Columbus in Columbus, bevind je je vlak bij de luchthaven, op 5 min. rijden van Columbus State University en St. Francis-Emory Healthcare. Dit hotel ligt op 1,2 km van Peachtree Mall en op 3,5 km van Lunch Box Museum. Doe of je thuis bent in één van de 79 kamers met een koelkast en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een bad/douchecombinatie en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een bureau en een magnetron. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

St. Francis-Emory Healthcare - 0,7 km
Peachtree Mall - 1,1 km
Columbus State University - 1,7 km
Lunch Box Museum - 3,4 km
Hughston Clinic - 3,6 km
Heath Park - 4 km
Piedmont Columbus Regional Northside - 4,1 km
Columbus Park Crossing - 4,9 km
Chattahoochee River - 5,5 km
Jack Hughston Memorial Hospital - 6,5 km
Columbus Museum - 6,9 km
Bull Creek-golfbaan - 6,9 km
Springer Opera House - 7,3 km
RiverCenter for the Performing Arts - 7,7 km
Columbus Georgia Convention & Trade Center - 7,9 km

De voornaamste luchthaven voor Fairfield Inn & Suites by Marriott Columbus is Columbus, Georgia (CSG-Columbus Metropolitan) - 3 km

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een snelle uitcheckservice en gratis kranten in de lobby. Er is een shuttleservice van/naar de luchthaven (op geplande tijden beschikbaar) die gratis wordt aangeboden. Plezier gegarandeerd met recreatieve voorzieningen zoals een binnenzwembad en een 24-uurs fitnesscentrum. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en een picknickplaats. Gasten van Fairfield Inn & Suites by Marriott Columbus kunnen iets lekkers halen bij de snackbar/deli. Een gratis ontbijtbuffet is inbegrepen. 
  • Maximaal 4 kinderen t/m 18 jaar oud kunnen gratis verblijven wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Deze accommodatie heet gasten van elke seksuele geaardheid en genderidentiteit welkom (LGBTI+-vriendelijk).

Kaart van Fairfield Inn & Suites by Marriott Columbus

Adres

Fairfield Inn & Suites by Marriott Columbus

Columbus, Georgia, Verenigde Staten

N 32.50711 E -84.95333

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner