1 / 13

Days Inn by Wyndham Delta CO

Grand Junction - CO, Verenigde Staten

Over het hotel

Days Inn by Wyndham Delta CO ligt in Delta in het zakendistrict, op een kwartiertje lopen van Kamer van Koophandel van Delta en Delta County Historical Society. Dit motel ligt op 1,1 km van Delta Family Fun Park en op 1,8 km van Gunnison River. Doe of je thuis bent in één van de 41 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een magnetron. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers met een bad/douchecombinatie zijn voorzien. Bij de voorzieningen horen een bureau en een koffiezetapparaat/waterkoker en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Kamer van Koophandel van Delta - 1 km
Delta County Historical Society - 1,1 km
Delta Family Fun Park - 1,2 km
Fort Uncompahgre - 1,8 km
Gunnison River - 2,2 km
Sweitzer Lake Park - 4,3 km
Devils Thumb Golf Club - 7,3 km
Adobe Badlands - 7,4 km
Valley Lanes Bowling - 7,6 km
Olathe City Hall - 17,9 km
Lions Park - 17,9 km
Mountain View Winery - 19,2 km
Black Canyon Anglers - 19,7 km
Colorado Gold Distillery - 23 km
Snow Capped Cider - 24,3 km

De voornaamste luchthaven voor Days Inn by Wyndham Delta CO is Montrose, Colorado (MTJ-Regionale luchthaven Montrose) - 31,4 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een wasserij en een kluis bij de receptie. Plan je een evenement in Delta? Kies voor dit motel met 42 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en een vergaderruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Profiteer van de handige voorzieningen zoals gratis wifi en een automaat. Profiteer in dit motel van de roomservice (beperkte tijden). Dagelijks kun je genieten van een gratis ontbijt voor onderweg. 
  • Mondkapjes zijn verplicht in gemeenschappelijke ruimtes voor gasten die niet gevaccineerd zijn.

Kaart van Days Inn by Wyndham Delta CO

Adres

Days Inn by Wyndham Delta CO

Delta, Colorado, Verenigde Staten

N 38.73506 E -108.07067

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner