1 / 38

Marriott East Lansing at University Place

Lansing - MI, Verenigde Staten

Over het hotel

Marriott East Lansing at University Place ligt in East Lansing, in de buurt Downtown East Lansing, op een kwartiertje lopen van Eli and Edythe Broad Art Museum en Spartan Stadium. Dit hotel ligt op 1,5 km van Munn Ice Arena en op 1,8 km van Abrams Planetarium. Overnacht in één van de 182 kamers met een smart-tv. Je bed met pillowtop matras komt met donzen dekbedden en luxe beddengoed. Dankzij wifi (toeslag) blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over gratis toiletartikelen en haardrogers. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Massage & Wellness - 0,5 km
Eli and Edythe Broad Art Museum - 0,7 km
Spartan Stadium - 1,1 km
John M. Patriarche Park - 1,3 km
Munn Ice Arena - 1,3 km
Abrams Planetarium - 1,5 km
Breslin Center - 1,6 km
Bigelow Thomas Kuhn House - 1,7 km
Staatsuniversiteit van Michigan - 1,9 km
Wharton Center - 2,2 km
4-H Children's Garden - 2,2 km
Lansing Fire Station No. 8 - 3,3 km
Forest Akers Golf Courses - 3,7 km
Plymouth Congregational Church - 3,9 km
Indian Hills Golf Course - 4,1 km

De voornaamste luchthaven voor Marriott East Lansing at University Place is Lansing, Michigan (LAN-Internationale luchthaven Capital Region) - 11,5 km

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een snelle uitcheckservice en gratis kranten in de lobby. Plan je een evenement in East Lansing? Kies voor dit hotel met 1115 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en 10 vergaderruimtes. Er is een shuttleservice van/naar de luchthaven (24 uur per dag beschikbaar) die gratis wordt aangeboden. Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een binnenzwembad, een sauna en een 24-uurs fitnesscentrum. Andere kenmerken van dit hotel zijn wifi (toeslag), conciërgeservices en cadeauwinkels/kiosken. Geniet van Amerikaanse gerechten bij Bistro 43, een van de 2 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er tegen betaling een uitgebreid ontbijt geserveerd van 06.30 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.00 uur tot 12.00 uur.
  • Ontbijttoeslag voor het uitgebreid ontbijt: ca. USD 10.00 - USD 24.00 voor volwassenen en ca. USD 0 - USD 12.00 voor kinderen
  • Toeslag voor wifi in de kamer: USD 12.95 per dag (bedrag kan variëren)
  • Toeslag voor wifi in gemeenschappelijke ruimtes: USD 12.95 per dag (bedrag kan variëren)
  • Parkeerkosten: USD 13 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Gasten kunnen overal contactloos betalen en gasten kunnen een mobiel apparaat gebruiken voor toegang tot de kamer.
  • Contacloos inchecken en contactloos uitchecken zijn mogelijk.

Kaart van Marriott East Lansing at University Place

Adres

Marriott East Lansing at University Place

East Lansing, Michigan, Verenigde Staten

N 42.73616 E -84.48077

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner