1 / 32

Americas Best Value Inn Geneva

Rochester - NY, Verenigde Staten

Over het hotel

Met een verblijf bij Americas Best Value Inn Geneva bevind je je centraal in Geneva, op slechts 4 min. lopen van Hobart & William Smith Colleges en op 11 min. lopen van Rochester Regional Health. Dit hotel ligt op 20,5 km van CMAC Performing Arts Center en op 24,3 km van del Lago Resort & Casino. Doe of je thuis bent in één van de 63 individueel gedecoreerde kamers met een koelkast en een magnetron. Je bed met Select Comfort matras komt met luxe beddengoed. Alle kamers hebben een balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Hobart & William Smith Colleges - 0,3 km
Rochester Regional Health - 0,9 km
South Main Street - 2,1 km
Ravines Wine Cellars on Seneca Lake - 2,2 km
Smith Center for the Arts - 2,4 km
Prime Medical of the Finger Lakes Geneva - 2,4 km
Geneva General Hospital - 3,5 km
White Springs wijndomein - 4,8 km
Seneca Lake State Park - 5,2 km
Seneca Lake Sprayground - 6 km
Roy's Marina - 7,1 km
Ventosa-wijngaard - 8,3 km
Billsboro wijndomein - 8,7 km
Rose Hill Mansion - 8,9 km
Lacey Magruder Winery - 9,5 km

De voornaamste luchthaven voor Americas Best Value Inn Geneva is Rochester, New York (ROC-Internationale luchthaven Greater Rochester) - 88 km

Enkele van de voorzieningen zijn een limousine- of autoservice, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Maak gebruik van handige voorzieningen zoals gratis wifi, een televisie in de gemeenschappelijke ruimte en hulp bij uitstapjes/tickets. Dit hotel heeft ook een picknickplaats en barbecues. Gasten van Americas Best Value Inn Geneva kunnen genieten van een deugddoende maaltijd in het restaurant. De volgende voorzieningen zijn in november, december, januari, februari, maart en april gesloten:
  • Één of meerdere eetgelegenheden
  • Toeslag voor huisdieren: USD 10.00 per huisdier, per nacht
  • Assistentiedieren zijn vrijgesteld van toeslagen

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Kinderen t/m 9 jaar oud verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Contactloos uitchecken is mogelijk.

Kaart van Americas Best Value Inn Geneva

Adres

Americas Best Value Inn Geneva

Geneva, New York, Verenigde Staten

N 42.856857 E -77.00349

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner