1 / 37

Over het hotel

Met een verblijf bij Palace Hotel bevind je je centraal in Gioia Tauro, op 10 min. rijden van Parco Archeologico dei Taureani en Casa della Cultura Leonida Repaci. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 46,4 km van Veerbootterminal Villa San Giovanni en op 6,7 km van Spiaggia della Tonnara. Doe of je thuis bent in één van de 20 klimaatgeregelde kamers met keukens. Alle kamers hebben een balkon. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online terwijl digitale zenders voor het kijkplezier zorgen. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een kluis, een minibar en een telefoon met gratis lokale gesprekken. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Parco Archeologico dei Taureani - 6,5 km
Spiaggia della Tonnara - 6,7 km
Casa della Cultura Leonida Repaci - 9,7 km
Openbaar strand van San Ferdinando - 11,2 km
Spiaggia della Marinella - 12,6 km
Castello Ruffo di Nicotera - 19,9 km
Mammola - 23,3 km
Nationaal Park Aspromonte - 23,4 km
Chiesa Cuore Immacolato di Maria Rifugio delle Anime - 26,1 km
Joppolo Lungomare - 27 km
Castello Ruffo di Scilla - 33,7 km
Chiesa dello Spirito Santo - 34,4 km
Spiaggia di Scilla - 34,9 km
Staat van Messina - 35,1 km
Ionian Sea - 35,3 km

De voornaamste luchthaven voor Palace Hotel is Reggio di Calabria (REG-Strait of Messina) - 59,1 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een 24-uurs businesscentrum en een snelle incheckservice. Plan je een evenement in Gioia Tauro? Kies voor dit hotel met 60 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentiecentrum en 2 vergaderruimtes. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Laat jezelf verwennen met onsite massages of geniet van recreatieve voorzieningen zoals een 24-uurs healthclub. Dit hotel heeft ook gratis wifi en conciërgeservices. Haal iets lekkers bij de snackbar/deli of blijf gewoon op je kamer en profiteer van de 24-uurs roomservice van dit hotel. Maak kennis met andere gasten tijdens een gratis receptie, dagelijks aangeboden. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 
  • Toeslag voor luchthavenshuttle: EUR 90 per voertuig (retour)
  • Toeslag voor extra bed: EUR 30.0 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.
  • Contactloos uitchecken is mogelijk.

Kaart van Palace Hotel

Adres

Palace Hotel

Gioia Tauro, Reggio di Calabria, Italië

N 38.423373 E 15.901868

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner