1 / 100

Cascade Wellness Resort

Lagos, Portugal

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Cascade Wellness Resort in Lagos bevind je je aan het water, op een kwartiertje lopen van Praia de Porto de Mós en Vuurtoren van Ponta da Piedade Lagos. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 1,2 km van Praia do Camilo en op 4,7 km van Lagos Marina. Doe of je thuis bent in één van de 164 individueel gedecoreerde kamers met espressoapparaten en een lcd-televisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met aparte badkuipen en douches hebben elk diepe baden en een regendouche. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Praia do Canavial - 0,6 km
Praia de Porto de Mós - 1 km
Vuurtoren van Ponta da Piedade Lagos - 1,2 km
Praia do Camilo - 1,2 km
Strand Dona Ana - 1,4 km
Strand Pinhao - 1,9 km
Praia da Batata - 2 km
Praia dos Estudantes - 2,1 km
Standbeeld van São Gonçalo de Lagos - 2,1 km
Santo Antonio Church - 2,1 km
Museu Municipal Dr. José Formosinho - 2,2 km
Centro Cultural de Lagos - 2,2 km
Arch of Sao Goncalo - 2,2 km
Igreja de Santa Maria - 2,2 km
Eerste Europese slaverijmarkt - 2,3 km

De dichtstbijgelegen grootste luchthavens zijn:
Portimao (PRM) - 26,4 km
Faro (FAO-Faro Intl.) - 90,2 km

De aanbevolen luchthaven voor Cascade Wellness Resort is Faro (FAO-Faro Intl.).

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Plan je een evenement in Lagos? Kies voor dit hotel met 163 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en vergaderruimtes. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is op verzoek tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je een gratis valetparkeerservice. Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Na een duik in één van de 3 buitenzwembaden kun je een beetje tijd doorbrengen op het privéstrand. Andere voorzieningen in dit hotel in mediterraanse stijl zijn gratis wifi, conciërgeservices en een spelletjesruimte. Geniet van Mediterrane gerechten bij The Gastropub, een van de 3 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Maak kennis met andere gasten tijdens een gratis receptie, dagelijks aangeboden. Ontspan met je favoriete drankje in een bar/lounge of een poolbar. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet. 
  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. EUR 19 voor volwassenen en ca. EUR 9.5 voor kinderen
  • Borgsom voor huisdier: EUR 100 per verblijf
  • Toeslag voor huisdieren: EUR 25 per huisdier, per nacht
  • Assistentiedieren zijn vrijgesteld van toeslagen

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Het seizoensgebonden buitenzwembad sluit in oktober.
  • Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen en spabehandelingen. Reserveringen kun je voor je aankomt maken als je contact opneemt met dit hotel via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.
  • Voor sommige faciliteiten is de toegang beperkt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Huisdieren zijn alleen toegestaan in specifieke kamers (toeslagen zijn van toepassing, meer info vind je in de sectie 'Kosten'). Je kunt een van deze kamers boeken door rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie. De contactgegevens vind je in de boekingsbevestiging.
  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.
  • Contacloos inchecken en contactloos uitchecken zijn mogelijk.
  • Deze accommodatie heet gasten van elke seksuele geaardheid en genderidentiteit welkom (LGBTI+-vriendelijk).

Kaart van Cascade Wellness Resort

Adres

Cascade Wellness Resort

Lagos, Portugal

N 37.086075 E -8.678963

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner