1 / 90

Brightland Resort & Spa

Grosseto, Italië

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Brightland Resort & Spa in Mahabaleshwar bevind je je in de bergen, op 5 min. rijden van Lingmala Waterfalls en Venna Lake. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 5,1 km van Mahabaleshwar Temple en op 5,8 km van Holy Cross Church. Doe of je thuis bent in één van de 85 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een lcd-televisie. Een dvd-speler en televisie met kabelzenders helpen je om op de kamer te ontspannen, terwijl je met gratis wifi op het internet kunt surfen. Badkamers beschikken over gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Lingmala Waterfalls - 3,1 km
Venna Lake - 3,1 km
Velocity Entertainmentz - 4,6 km
Mahabaleshwar Temple - 5,1 km
Holy Cross Church - 5,8 km
Mahabaleshwar Bazaar - 5,8 km
Wilson Point - 6,9 km
Mapro Garden - 8,1 km
Polo Grounds - 8,6 km
Bombay Point - 9,6 km
Sherbag Panchgani - 13,6 km
Pretpark On Wheelz - 14,8 km
Lodwick Point - 15,6 km
Table Land - 16,8 km
Sherbaug - 17,6 km

De voornaamste luchthaven voor Brightland Resort & Spa is Pune (PNQ-Lohegaon) - 120,9 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Een conferentieruimte en vergaderruimtes zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit hotel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Profiteer van recreatieve voorzieningen zoals een healthclub, een buitenzwembad en een spabad. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en een spelletjesruimte. Bestel iets lekkers in een van de 2 restaurants van dit hotel of blijf gewoon in je kamer en profiteer van de 24-uurs roomservice. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge.
  • Bij overnachtingen op 31 december is het tarief voor het traditionele Oudejaarsavond-galadiner inbegrepen bij de weergegeven totaalprijs.
  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.
  • Contacloos inchecken en contactloos uitchecken zijn mogelijk.

Kaart van Brightland Resort & Spa

Adres

Brightland Resort & Spa

Mahabaleshwar, Maharashtra, India

N 17.937337 E 73.69837

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner