1 / 45

Over het hotel

Met een verblijf bij Hotel Lucent bevind je je in het hart van Menlo Park. Standford Shopping Center en Stanford University Medical Center liggen op 5 min. rijden. Dit hotel voor families ligt op 3,4 km van Stanford University en op 7,1 km van Facebook Campus. Doe of je thuis bent in één van de 47 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een ledtelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben designer toiletartikelen en badjassen. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een (laptop)kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Standford Shopping Center - 1,2 km
Allied Arts Guild - 1,5 km
Stanford University Arboretum - 1,5 km
Menlo College - 1,7 km
Stanford Theatre - 1,9 km
Lucile Salter Packard Children's Hospital at Stanford - 2,4 km
Bing Concert Hall - 2,7 km
Cantor Arts Center - 2,8 km
Stanford University Medical Center - 2,9 km
Rodin Sculpture Garden - 2,9 km
Leland Stanford Junior University Museum of Art - 3 km
Stanford Stadium - 3 km
Stanford University - 3,3 km
Hoover Tower - 3,3 km
Stanford Maples Pavillion - 3,3 km

De dichtstbijgelegen grootste luchthavens zijn:
San Carlos, CA (SQL) - 14,2 km
San Jose, California (SJC-Internationale luchthaven Norman Y. Mineta San Jose) - 28,5 km
San Francisco International Airport (SFO) - 32,3 km
Oakland, California (OAK-Oakland Intl.) - 47,3 km

De aanbevolen luchthaven voor Hotel Lucent is San Jose, California (SJC-Internationale luchthaven Norman Y. Mineta San Jose).

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Plezier gegarandeerd dankzij fitnessfaciliteiten of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een spelletjesruimte. Dagelijks kun je van 06.00 uur tot 09.00 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. 
  • Maximaal 2 kinderen t/m 17 jaar oud kunnen gratis verblijven wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Contactloos uitchecken is mogelijk.

Kaart van Hotel Lucent

Adres

Hotel Lucent

Menlo Park, Californië, Verenigde Staten

N 37.451536 E -122.179161

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner