1 / 33

Casa De Campo Colmeal

Guarda, Portugal

Over het hotel

Met een verblijf bij Casa De Campo Colmeal in Mira, bevind je je op 34,9 km van Strand van Costa Nova en op 15 km van Strand van Praia de Mira. Dit landhuis met chique voorzieningen ligt op 15,9 km van Kerkplein en op 25,6 km van Vaga Splash Water Park. Doe of je thuis bent in één van de 15 individueel gedecoreerde kamers. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Badkamers hebben een bad of douche en gratis toiletartikelen. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld verduisterende gordijnen, dagelijks is er een huishoudservice en een gratis babybed kun je aanvragen. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Strand van Praia de Mira - 15 km
Kerkplein - 15,9 km
Vaga Splash Water Park - 25,6 km
Fabrica de Porcelana da Vista Alegre - 26,4 km
Curia Golf Club - 27 km
Stadspark van Mealhada - 29,1 km
Museo del Vino da Bairrada - 29,7 km
Museu José Luciano de Castro - 30,1 km
Castelo de Montemor-o-velho - 33,2 km
Sotto Mayor Palace - 33,9 km
Museu Municipal Santos Rocha - 34,3 km
Igreja de Fermentelos - 34,9 km
Strand van Costa Nova - 34,9 km
Ria de Aveiro - 34,9 km
Kathedraal van Aveiro - 35 km

De receptie is tijdens beperkte uren geopend. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Plezier gegarandeerd dankzij een buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Dit landhuis bevat ook gratis wifi, een televisie in de gemeenschappelijke ruimte en barbecues. Haal iets lekkers bij de snackbar/deli of blijf gewoon op je kamer en profiteer van de roomservice van dit landhuis. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 11.00 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. 
  • Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van Casa De Campo Colmeal

Adres

Casa De Campo Colmeal

Mira, Portugal

N 40.3863 E -8.70883

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner