1 / 53

Vanille Bourbon

Toulouse, Frankrijk

Over het hotel

Met een verblijf bij Vanille Bourbon in Montauban bevind je je op 10 min. lopen van Tarn en Jardin des Plantes. Deze bed & breakfast ligt op 47 km van Airbus en op 51,9 km van Capitole de Toulouse. Trakteer jezelf op een nachtje in één van de 3 kamers met een open haard en een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben balkons of terrassen. Een dvd-speler en televisie met kabelzenders helpen je om op de kamer te ontspannen, terwijl je met gratis wifi op het internet kunt surfen. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Tarn - 0,6 km
Jardin des Plantes - 0,8 km
Pont Vieux - 0,9 km
Sapiac-stadion - 0,9 km
Musée Ingres - 1 km
Port Canal Capitainerie - 1,1 km
Kathedraal van Montauban - 1,2 km
Place Nationale - 1,2 km
Office de Tourisme Montauban - 1,5 km
Golfbaan van Montauban L'Estang - 4,4 km
Base de Loisirs des 3 Lacs - 24,6 km
Pont Napoléon - 27,7 km
Château de Nolet - 28,6 km
Abdij van St. Pierre - 29,3 km
Cloître - 29,4 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Luchthaven Blagnac (TLS) - 52,9 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, meertalig personeel en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Extra voorzieningen van deze bed & breakfast zijn een picknickplaats en barbecues. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. 

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • De stad heft de volgende belasting: EUR 0.86 per persoon, per nacht. Deze belasting is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 18 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 1000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.

Kaart van Vanille Bourbon

Adres

Vanille Bourbon

Montauban, Tarn-et-Garonne, Frankrijk

N 44.01324 E 1.34459

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner