1 / 74

The Georgian Townhouse

Norwich, Verenigd Koninkrijk

Over het hotel

Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een kluis en een waterkoker, terwijl een strijkplank/strijkijzer aangevraagd kunnen worden. Enkele van de voorzieningen zijn een bagageopslagruimte en een kluis bij de receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Gasten van The Georgian Townhouse kunnen genieten van een deugddoende maaltijd in het restaurant. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker à-la-carte-ontbijt. 

  • Kinderen verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en de aanwezige bedden gebruiken.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Huisdieren zijn alleen in specifieke kamers toegestaan. Ook andere huisdierbeperkingen gelden (toeslagen zijn van toepassing, meer info vind je in de sectie Toeslagen). Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van The Georgian Townhouse

Adres

The Georgian Townhouse

Norwich, Engeland, Verenigd Koninkrijk

N 52.62737 E 1.28201

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner