1 / 35

Leonardo Royal Hotel Oxford

Oxford, Verenigd Koninkrijk

Over het hotel

Met een verblijf bij Leonardo Royal Hotel Oxford bevind je je in het hart van Oxford, op 4 min. rijden van Universiteit van Oxford en op 6 min. van Ashmolean Museum. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 4,3 km van Oxford University Museum of Natural History en op 4,7 km van Sheldonian Theatre. Doe of je thuis bent in één van de 240 kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een bad of douche en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een bureau en een koffiezetapparaat/waterkoker. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

J.R.R. Tolkien's Grave - 0,9 km
Thames River - 1,9 km
Thames Path - 2,7 km
Universiteit van Oxford - 2,8 km
St. Anthony's College - 3,2 km
St. Anne's College - 3,3 km
Kellogg College - 3,4 km
Port Meadow - 3,5 km
Green Templeton College - 3,5 km
Lady Margaret Hall - 3,6 km
Somerville College - 3,8 km
Keble College - 3,8 km
Pitts Rivers Museum - 4,1 km
Oxford University Museum of Natural History - 4,2 km
Ashmolean Museum - 4,2 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Oxford (OXF) - 6,8 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een snelle incheckservice en een snelle uitcheckservice. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen. Geniet van een ruim aanbod recreatieve voorzieningen zoals een binnenzwembad, een sauna en fitnessfaciliteiten. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, huwelijksservices en een picknickplaats. Dit hotel heeft een restaurant dat diner serveert. Je kunt ook lekker op je kamer blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd van 06.30 uur tot 10.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.00 uur tot 11.00 uur. De volgende voorzieningen zijn op eerste kerstdag en op nieuwjaarsdag gesloten:
  • De fitnessfaciliteiten
  • De sauna
  • Het zwembad
  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. GBP 18 per persoon
  • Parkeerkosten: GBP 6 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Contactloos uitchecken is mogelijk.

Kaart van Leonardo Royal Hotel Oxford

Adres

Leonardo Royal Hotel Oxford

Oxford, Engeland, Verenigd Koninkrijk

N 51.787106 E -1.282107

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner