1 / 59

Over het hotel

Hotel Feliz bevindt zich in Palma de Mallorca, in El Terreno, op een kwartiertje lopen van Kasteel Bellver en Centro Comercial Porto Pi. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 1,8 km van Haven van Palma de Mallorca en op 2,9 km van Playa Cala Mayor. Doe of je thuis bent in één van de 44 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een plasmatelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een douche en haardrogers. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een telefoon en een kluis, terwijl er dagelijks een huishoudservice is. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Plaze Gomila - 0,3 km
Paseo Marítimo - 0,3 km
Kasteel Bellver - 0,9 km
Auditorium de Palma de Mallorca - 0,9 km
Centro Comercial Porto Pi - 1,1 km
Casino de Mallorca - 1,3 km
Haven van Palma de Mallorca - 1,3 km
Pueblo Español - 1,6 km
Feixina Park - 2 km
Mercat de Santa Catalina - 2,1 km
Marivent paleis - 2,2 km
Lonja de Palma de Mallorca - 2,4 km
Es Baluard Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst - 2,5 km
Playa Cala Mayor - 2,5 km
Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca - 2,5 km

De voornaamste luchthaven voor Hotel Feliz is Palma de Mallorca (PMI) - 12 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Duik in één van de 2 buitenzwembaden of geniet van andere recreatieve voorzieningen zoals een sauna en fietsenverhuur. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en barbecues. Geniet van een maaltijd in het restaurant of blijf op je kamer en profiteer in dit hotel van de roomservice (beperkte tijden). Ontspan met je favoriete drankje in een bar/lounge of een poolbar. Tegen betaling kun je genieten van een ontbijtbuffet.  De volledige accommodatie is gesloten van 29 mei tot 1 juni.

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • Er wordt een belasting door de lokale overheid geïnd die bij de accommodatie in rekening wordt gebracht. Na de 8e nacht van het verblijf geldt er een verlaging van 50% op deze belasting en kinderen onder de 16 jaar oud zijn vrijgesteld. Er gelden mogelijk andere uitzonderingen en beperkingen. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de informatie in de boekingsbevestiging.
  • De stad heft de volgende belasting: van 1 november tot 30 april, EUR 0.83 per persoon, per nacht, tot 9 nachten en daarna EUR 0.41. Deze belasting geldt niet voor kinderen jonger dan 16 jaar.
  • De stad heft de volgende belasting: van 1 mei tot 31 oktober, EUR 3.30 per persoon, per nacht, tot 9 nachten en daarna EUR 1.65. Deze belasting geldt niet voor kinderen jonger dan 16 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. EUR 10 per persoon
  • Toeslag voor extra bed: EUR 50.0 per nacht

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 1000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Deze accommodatie heet gasten van elke seksuele geaardheid en genderidentiteit welkom (LGBTI+-vriendelijk).

Kaart van Hotel Feliz

Adres

Hotel Feliz

Palma de Mallorca, Balearen, Spanje

N 39.560883 E 2.624683

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner