1 / 100

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel

Palma de Mallorca, Spanje

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel in Palma de Mallorca bevind je je naast de plaatselijke golfbaan, op 10 min. rijden van Plaça d'Espanya en Centro Comercial Porto Pi. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 7,2 km van Catedral de Santa María de Palma de Mallorca en op 9,4 km van Haven van Palma de Mallorca. Doe of je thuis bent in één van de 93 kamers met gratis minibars en een lcd-televisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad of douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Son Vida golfbaan - 0,4 km
Arabella Golf Mallorca - 1,5 km
Visit Mallorca Estadi - 4 km
Pueblo Español - 4,8 km
Mercat de Santa Catalina - 5,2 km
La Rambla - 5,8 km
Auditorium de Palma de Mallorca - 5,8 km
Plaze Gomila - 5,9 km
Paseo Marítimo - 5,9 km
Centre Cultural La Misericòrdia - 6,3 km
Es Baluard Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst - 6,4 km
Passeig del Born - 6,5 km
Plaza del Rey Juan Carlos I - 6,5 km
Plaza de Mercat - 6,6 km
Plaça d'Espanya - 6,8 km

De voornaamste luchthaven voor Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel is Palma de Mallorca (PMI) - 18 km

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een limousine- of autoservice en een snelle incheckservice. Plan je een evenement in Palma de Mallorca? Kies voor dit hotel met 68 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en een vergaderruimte. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Profiteer van recreatieve voorzieningen zoals outdoor tennisbanen, een healthclub en een buitenzwembad. Dit hotel in mediterraanse stijl biedt ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Dankzij de gratis lokale shuttle wordt de reis naar nabije bezienswaardigheden een fluitje van een cent. Geniet van moderne Europese gerechten bij Es Carbó, een van de 2 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Er zijn ook snacks beschikbaar in de koffiebar/het café. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge.

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • Er wordt een belasting door de lokale overheid geïnd die bij de accommodatie in rekening wordt gebracht. Na de 8e nacht van het verblijf geldt er een verlaging van 50% op deze belasting en kinderen onder de 16 jaar oud zijn vrijgesteld. Er gelden mogelijk andere uitzonderingen en beperkingen. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de informatie in de boekingsbevestiging.
  • De stad heft de volgende belasting: van 1 november tot 30 april, EUR 1.10 per persoon, per nacht, tot 9 nachten en daarna EUR 0.55. Deze belasting geldt niet voor kinderen jonger dan 16 jaar.
  • De stad heft de volgende belasting: van 1 mei tot 31 oktober, EUR 4.40 per persoon, per nacht, tot 9 nachten en daarna EUR 2.20. Deze belasting geldt niet voor kinderen jonger dan 16 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Toeslag voor luchthavenshuttle: EUR 86 per kamer (enkele reis)
  • Toeslag voor huisdieren: EUR 45 per huisdier, per nacht
  • Assistentiedieren zijn vrijgesteld van toeslagen
  • Toeslag voor extra bed: EUR 65.0 per nacht

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 1000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Het zwembad is toegankelijk van 08.00 uur tot 20.00 uur.
  • Er worden alleen vaste maaltijden in de kamer geserveerd (er is geen menu of openbare dinergelegenheid beschikbaar).
  • Contactloos uitchecken is mogelijk.

Kaart van Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel

Adres

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel

Palma de Mallorca, Balearen, Spanje

N 39.58679 E 2.59974

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner