1 / 34

Over het hotel

Met een verblijf bij Courtyard Marriott Paso Robles in Paso Robles bevind je je op 5 min. rijden van Firestone Walker Brewing en Paso Robles Golf Club. Dit hotel ligt op 7,9 km van Ravine Waterpark en op 9,1 km van Vina Robles Winery & Amphitheater. Doe of je thuis bent in één van de 130 kamers met een koelkast en een smart-tv. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online terwijl digitale zenders voor het kijkplezier zorgen. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben designer toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Derby Wine Estates Tasting Room - 1,4 km
Anglim Winery - 1,4 km
Carnegie Library - 1,6 km
Paso Robles Children's Museum - 1,7 km
Paso Robles Pioneer Museum - 3 km
Paso Robles Golf Club - 3,3 km
Firestone Walker Brewing - 3,8 km
J Dusi Wines - 5,3 km
Field Recordings Winery - 5,8 km
Giornata Winery - 5,8 km
Peachy Canyon Winery - 5,8 km
Windward Vineyard - 5,8 km
Castoro Cellars Winery - 6,1 km
Treana Winery - 6,2 km
Tooth & Nail Winery - 7,2 km

De voornaamste luchthaven voor Courtyard Marriott Paso Robles is San Luis Obispo, CA (SBP-San Luis Obispo County Regional) - 51,4 km

Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een snelle incheckservice en een snelle uitcheckservice. Plan je een evenement in Paso Robles? Kies voor dit hotel met 107 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en vergaderruimtes. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen. Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een buitenzwembad, een spabad en een 24-uurs fitnesscentrum. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, huwelijksservices en een open haard in de lobby. Geniet van Amerikaanse gerechten bij The Bistro, een bistrorestaurant met een bar/lounge, of blijf lekker in je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Tegen betaling kun je genieten van een à-la-carte-ontbijt.  Van 25 april 2024 tot 24 mei 2024 ondergaat deze accommodatie renovatiewerken (einddatum kan wijzigen). Dit hotel doet er tijdens werkzaamheden alles aan om geluidsoverlast en hinder tot een minimum te beperken.
  • Toeslag voor het à-la-carte-ontbijt: ca. USD 3.00 - USD 12.95 per persoon
  • Toeslag voor overdekt parkeren: USD 6.00 per dag (onbeperkt in- en uitrijden)

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Het zwembad is toegankelijk van 08.00 uur tot 23.00 uur.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Deze accommodatie heet gasten van elke seksuele geaardheid en genderidentiteit welkom (LGBTI+-vriendelijk).

Kaart van Courtyard Marriott Paso Robles

Adres

Courtyard Marriott Paso Robles

Paso Robles, Californië, Verenigde Staten

N 35.61398 E -120.69286

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner