1 / 36

Hyatt House Raleigh / RDU / Brier Creek

Raleigh - Durham - NC, Verenigde Staten

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Hyatt House Raleigh / RDU / Brier Creek in Raleigh bevind je je vlak bij de luchthaven, op een kwartiertje rijden van Staatsuniversiteit van North Carolina en Research Triangle Park. Dit hotel ligt op 19 km van Universiteit Duke en op 14,7 km van Winkelcentrum Crabtree Valley. Doe of je thuis bent in één van de 130 klimaatgeregelde kamers met een flatscreentelevisie. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. De privébadkamers met een bad of douche hebben designer toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Duke Medicine - 1,6 km
Brier Creek Commons - 1,9 km
Frankie's Fun Park - 4,3 km
Staatspark William B. Umstead - 5,7 km
RDU Observation Park - 6 km
Research Triangle Park - 7,8 km
Lake Crabtree County Park - 8,2 km
Chatham Hill Winery - 8,3 km
Lenovo - 8,4 km
Wake Competition Center - 9,8 km
The Umstead Spa - 12 km
Parkside Town Commons - 12,6 km
Park West Village - 13,4 km
Triangle Rock Club - 14,1 km
Winkelcentrum Crabtree Valley - 14,7 km

De voornaamste luchthaven voor Hyatt House Raleigh / RDU / Brier Creek is Internationale luchthaven Raleigh-Durham(RDU) - 10,2 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Plan je een evenement in Raleigh? Kies voor dit hotel met 216 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en 3 vergaderruimtes. Er is een shuttleservice van/naar de luchthaven (op verzoek beschikbaar) die gratis wordt aangeboden. Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een binnenzwembad en een 24-uurs fitnesscentrum. Dit hotel bevat ook gratis wifi, huwelijksservices en een picknickplaats. Dankzij een ritje met de gratis lokale shuttlebus, die tot 5 mijl van de accommodatie rijdt, kun je moeiteloos nabije bezienswaardigheden bezoeken. Gasten van Hyatt House Raleigh / RDU / Brier Creek kunnen genieten van een lekker diner bij H Market of iets halen bij de snackbar/deli. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge.
  • Toeslag voor huisdieren: USD 150 per huisdier, per verblijf
  • Assistentiedieren zijn vrijgesteld van toeslagen

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

Kaart van Hyatt House Raleigh / RDU / Brier Creek

Adres

Hyatt House Raleigh / RDU / Brier Creek

Raleigh, North Carolina, Verenigde Staten

N 35.89576 E -78.80633

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner