1 / 27

Over het hotel

Met een verblijf bij B&B Al Calopinace bevind je je in het hart van Reggio Calabria. Castello Aragonese en Museo Nazionale della Magna Grecia liggen op 5 min. rijden. Deze bed & breakfast ligt op 24,5 km van Fontana di Nettuno, Messina en op 24,9 km van Treasury. Doe of je thuis bent in één van de 2 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een magnetron. Maak je maaltijden klaar in de gemeenschappelijke keuken. Dankzij een flatscreentelevisie kun je lekker op de kamer ontspannen. Badkamers hebben een douche en bidets. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Duomo di Reggio Calabria - 0,7 km
Staat van Messina - 0,8 km
Chiesa degli Ottimati - 0,8 km
Castello Aragonese - 0,8 km
Palazzo San Giorgio - 1,1 km
Museo San Paolo - 1,2 km
Universiteit voor buitenlanders "Dante Alighieri" van Reggio Calabria - 1,2 km
Piazza Vittorio Emanuele II - 1,2 km
Archeologisch Park met oud-Griekse muren - 1,2 km
Teatro Comunale Francesco Cilea - 1,3 km
Pinacoteca Civica - 1,3 km
Promenade van Reggio di Calabria - 1,3 km
Monumento ai Caduti di Tutte le Guerre - 1,3 km
Stadio Oreste Granillo - 1,5 km
Villa Zerbi - 1,6 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Reggio di Calabria (REG-Strait of Messina) - 3,8 km

Enkele van de voorzieningen zijn een bagageopslagruimte, een wasserij en een lift. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. De accommodatie heeft een dakterras waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van hulp bij uitstapjes/tickets. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. 

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • De stad heft de volgende belasting: EUR 1.00 per persoon, per nacht voor maximaal 5 nachten. Deze belasting is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 14 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Kinderen t/m 4 jaar oud verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.

Kaart van B&B Al Calopinace

Adres

B&B Al Calopinace

Reggio Calabria, Reggio di Calabria, Italië

N 38.10025 E 15.64343

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner