1 / 33

Quality Inn Richfield I-70

Over het hotel

Met een verblijf bij Quality Inn Richfield I-70 bevind je je in het hart van Richfield, op 5 min. rijden van Sevier County Fairgrounds en Sevier Valley Hospital. Dit hotel ligt op 1,6 km van Snow College Richfield Campus en op 2,4 km van Fishlake National Forest. Doe of je thuis bent in één van de 79 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een bad/douchecombinatie en haardrogers. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een koffiezetapparaat/waterkoker, een strijkplank/strijkijzer en een telefoon met gratis lokale gesprekken. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Sevier County Fairgrounds - 1,2 km
Snow College Richfield Campus - 1,6 km
Fishlake National Forest - 2,4 km
Sevier Valley Center - 2,6 km
Sevier Valley Hospital - 3 km
Cove View Golf Course - 3,6 km
Mystic hot Springs - 15,9 km
Red Hill Hot Springs - 17,1 km
Blackhawk Arena - 31,8 km
Salina Fort Monument - 32,6 km
The Church of Jesus Christ of Latter Day Saints - 32,6 km
Salina Park - 33,1 km
Arch of Art Trail - 36,4 km
Columnar Jointing Area - 36,4 km
Fremont Indian State Park and Museum - 37,2 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een 24-uurs receptie en een wasserij. Een conferentieruimte en een vergaderruimte zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit hotel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een binnenzwembad, een spabad en fitnessfaciliteiten. Dit hotel heeft ook gratis wifi en een automaat. Geniet van een maaltijd in het restaurant of blijf op je kamer en profiteer in dit hotel van de roomservice (beperkte tijden). Een gratis uitgebreid ontbijt is inbegrepen. 
  • Maximaal 3 kinderen t/m 18 jaar oud kunnen gratis verblijven wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.

Kaart van Quality Inn Richfield I-70

Adres

Quality Inn Richfield I-70

Richfield, Utah, Verenigde Staten

N 38.760532 E -112.08559

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner