1 / 65

Over het hotel

Real Inn San Luis Potosí ligt in San Luis Potosi op een kwartiertje lopen van La Loma Sport Center en Plaza San Luis. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 5,5 km van Parque Tangamanga I en op 7,1 km van Plaza de los Fundadores. Doe of je thuis bent in één van de 135 kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben een regendouche en gratis toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Arenia Casino - 0,5 km
La Loma Sport Center - 0,7 km
Plaza San Luis - 0,9 km
La Loma Residential & Golf Club - 1,5 km
Lomas Hospital of San Luis - 2 km
Parque Tangamanga I - 2 km
Centro Cultural Universitario Bicentenario - 3,1 km
Central Hospital Dr. Ignacio Morones Prieto - 3,3 km
Winkelcentrum Citadella - 3,9 km
Centro de Convenciones de San Luis Potosi - 4 km
The Park Shopping Center - 4 km
Casa de la Cultura - 4,3 km
Museo Laberinto de las Ciencias y las Artes - 4,6 km
Presa de San José - 4,6 km
El Dorado Shopping Center - 5 km

De voornaamste luchthaven voor Real Inn San Luis Potosí is San Luis Potosi, San Luis Potosi (SLP-Ponciano Arriaga Intl.) - 25,6 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Een conferentieruimte en een vergaderruimte zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit hotel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Profiteer van fitnessfaciliteiten of maak gebruik van gratis wifi of huwelijksservices. Dit hotel heeft ook hulp bij uitstapjes/tickets en een balzaal. Stil je honger met een lunch of diner bij Stock Cafe, een restaurant van dit hotel. Je kunt ook lekker binnen blijven en van de 24-uurs roomservice profiteren. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 06.00 uur tot 12.00 uur. 
  • Toeslag voor het ontbijtbuffet: ca. MXN 220 voor volwassenen en ca. MXN 90 voor kinderen

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

Kaart van Real Inn San Luis Potosí

Adres

Real Inn San Luis Potosí

San Luis Potosi, San Luis Potosi, Mexico

N 22.13305 E -101.033783

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner