1 / 52

Hotel Rural Ca's PLA

Sant Joan de Labritja, Balearen, Spanje

Dicht bij Port de Sant Miquel

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Hotel Rural Ca's PLA in Sant Joan de Labritja bevind je je vlak bij het strand, op 5 min. rijden van Port de Sant Miquel en Playa Puerto de San Miguel. Dit hotel ligt op 20 km van Playa de Talamanca en op 20,5 km van Haven van Ibiza. Doe of je thuis bent in één van de 16 klimaatgeregelde kamers met een flatscreentelevisie. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Badkamers hebben een bad of douche en haardrogers. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een kluis, dagelijks is er een huishoudservice en een gratis babybed kun je aanvragen. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Playa Puerto de San Miguel - 2,2 km
Port de Sant Miquel - 2,2 km
Cova de Can Marçà - 3,1 km
Cala de sa Ferradura - 3,2 km
Iglesia de San Michel - 3,7 km
Es Portixol - 4,3 km
Playa Benirrás - 5,6 km
Iglesia de San Mateo Apóstol - 9,2 km
Cala Benirràs - 9,8 km
Playa Cala Xarraca - 13,1 km
Cap Blanc - 15,5 km
Playa des Xuclar - 15,7 km
Sa Torreta - 15,7 km
San Rafael-circuit - 15,8 km
Playa de Portixol - 16,1 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Ibiza (IBZ) - 27,9 km

Enkele van de voorzieningen zijn een bagageopslagruimte, een wasserij en een bibliotheek. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Loop vooral de vele recreatieve voorzieningen zoals een sauna, fitnessfaciliteiten en een seizoensgebonden buitenzwembad niet mis. Gasten van Hotel Rural Ca's PLA kunnen genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant of iets halen bij de snackbar/deli. Ontspan met je favoriete drankje in een bar/lounge of een poolbar.

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • Er wordt een belasting door de lokale overheid geïnd die bij de accommodatie in rekening wordt gebracht. Na de 8e nacht van het verblijf geldt er een verlaging van 50% op deze belasting en kinderen onder de 16 jaar oud zijn vrijgesteld. Er gelden mogelijk andere uitzonderingen en beperkingen. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de informatie in de boekingsbevestiging.
  • De stad heft de volgende belasting: van 1 november tot 30 april, EUR 0.55 per persoon, per nacht, tot 9 nachten en daarna EUR 0.28. Deze belasting geldt niet voor kinderen jonger dan 16 jaar.
  • De stad heft de volgende belasting: van 1 mei tot 31 oktober, EUR 2.20 per persoon, per nacht, tot 9 nachten en daarna EUR 1.10. Deze belasting geldt niet voor kinderen jonger dan 16 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Borgsom voor huisdier: EUR 30 per verblijf
  • Toeslag voor huisdieren: EUR 7 per huisdier, per dag
  • Assistentiedieren zijn vrijgesteld van toeslagen
  • Toeslag voor extra bed: EUR 99.0 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 1000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Het seizoensgebonden buitenzwembad sluit in oktober.
  • Het zwembad is toegankelijk van 11.00 uur tot 21.00 uur.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.
  • Huisdieren zijn alleen in specifieke kamers toegestaan. Ook andere huisdierbeperkingen gelden (toeslagen zijn van toepassing, meer info vind je in de sectie Toeslagen). Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.
  • Gasten kunnen een mobiel apparaat gebruiken voor toegang tot de kamer.

Kaart van Hotel Rural Ca's PLA

Adres

Hotel Rural Ca's PLA

Sant Joan de Labritja, Balearen, Spanje

N 39.069281 E 1.433139

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner