1 / 61

Azienda Agrituristica Le Puzelle

Santa Severina, Crotone, Italië

Dicht bij Castello Carafa

Over het hotel

Wanneer je verblijft bij Azienda Agrituristica Le Puzelle in Santa Severina, bevind je je op 5 min. rijden van Castello Carafa. Dit landhuis ligt op 25,9 km van Sila National Park en op 23,7 km van Chiesa Santa Maria delle Grazie. Doe of je thuis bent in één van de 8 klimaatgeregelde kamers met een flatscreentelevisie. Op je kamer heb je een tv met kabelzenders die zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en bidets. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een bureau, dagelijks is er een huishoudservice en een strijkplank/strijkijzer kun je aanvragen. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Castello Carafa - 2 km
Chiesa Santa Maria delle Grazie - 23,7 km
Chiesa di Santa Maria del Soccorso - 23,9 km
Sila National Park - 25,9 km
Beschermd kustgebied van Capo Rizzuto - 27,1 km
Ionian Sea - 28,8 km
Spiaggia Pantano - 29,2 km
Da Capo Colonna a Le Castella - 30,4 km
Gabella Beach - 30,5 km
Ospedale San Giovanni di Dio - 30,6 km
Piazza Pitagora - 30,6 km
Steccato Beach - 30,8 km
Cattedrale di Santa Maria Assunta - 30,8 km
Stadio Ezio Scida - 30,8 km
Chiesa di Santa Chiara - 31 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Crotone (CRV-Sant'Anna) - 41,3 km

Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Plezier gegarandeerd dankzij een seizoensgebonden buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Andere kenmerken van dit landhuis zijn gratis wifi, conciërgeservices en barbecues. De lokale shuttlebus brengt je tegen betaling naar nabije bezienswaardigheden. Geniet van een lekker diner in het restaurant of bestel een snack in de koffiebar/het café. Ook biedt dit landhuis roomservice (beperkte tijden) aan. Ontspan met je favoriete drankje in een bar/lounge of een poolbar. Een gratis continentaal ontbijt is inbegrepen. 
  • Toeslag voor luchthavenshuttle: EUR 100 per voertuig (retour)

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Het seizoensgebonden buitenzwembad opent in mei.
  • Kinderen t/m 3 jaar oud verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.
  • Je kunt na overleg met de accommodatie huisdieren meenemen. De contactgegevens van de accommodatie vind je in de boekingsbevestiging.

Kaart van Azienda Agrituristica Le Puzelle

Adres

Azienda Agrituristica Le Puzelle

Santa Severina, Crotone, Italië

N 39.136585 E 16.909677

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner