1 / 53

JUFA Hotel Schladming

Schladming , Oostenrijk

Over het hotel

Met een verblijf bij JUFA Hotel Schladming in Schladming, bevind je je vlak bij de skiliften, vlak bij Skigebied Schladming Dachstein en Skigebied Planai & Hochwurzen. Dit hotel ligt op 0,4 km van Planai Hochwurzen-kabelbaan en op 0,4 km van Planai 1. Doe of je thuis bent in één van de 100 kamers. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een douche en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Skigebied Schladming Dachstein - 0,1 km
Skigebied Planai & Hochwurzen - 0,1 km
Hauptplatz - 0,2 km
Planai 1 - 0,3 km
Planai Hochwurzen-kabelbaan - 0,3 km
Riesachfälle-waterval - 0,4 km
Dachstein Sudwand - 0,6 km
Golden Jet 1-skilift - 1,2 km
Rohrmoos I-skilift - 1,3 km
Golden Jet II-skilift - 1,5 km
SunJet - 2,1 km
Rohrmoos II - 2,1 km
Moserboden-skilift - 2,2 km
3er-skilift - 2,7 km
Planai 6er-stoeltjeslift - 2,8 km

De voornaamste luchthaven voor JUFA Hotel Schladming is Salzburg (SZG-W.A. Mozart) - 89,4 km

Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, meertalig personeel en een bagageopslagruimte. Plan je een evenement in Schladming? Kies voor dit hotel met 22 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en vergaderruimtes. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen. Plezier gegarandeerd dankzij een sauna of geniet van het uitzicht vanuit een terras. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, een spelletjesruimte en een skiopslagruimte. Gasten van JUFA Hotel Schladming kunnen genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant of iets halen bij de snackbar/deli. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 11.00 uur genieten van een gratis eenvoudig ontbijtbuffet.  Hotelstars Union kent in Oostenrijk een officiële sterrenclassificatie toe. Deze accommodatie heeft 3 stars toegekend gekregen.

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • De stad heft de volgende belasting: EUR 2.50 per persoon, per nacht voor maximaal 14 nachten. Deze belasting is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 15 jaar.

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Parkeerkosten: EUR 10 per nacht
  • Toeslag voor huisdieren: EUR 10 per huisdier, per nacht
  • Een schoonmaakservice is beschikbaar tegen betaling

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Kinderen t/m 3 jaar oud verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.
  • Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.
  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.

Kaart van JUFA Hotel Schladming

Adres

JUFA Hotel Schladming

Schladming, Stiermarken, Oostenrijk

N 47.3922 E 13.69121

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner