1 / 25

Over het hotel

Met een verblijf bij Chianalea 54 in Scilla, bevind je je vlak bij de baai, op een kwartiertje van Veerbootterminal Villa San Giovanni en Castello Ruffo di Scilla. Deze bed & breakfast ligt op 23 km van Haven van Reggio di Calabria en op 23,2 km van Promenade van Reggio di Calabria. Doe of je thuis bent in één van de 4 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Castello Ruffo di Scilla - 0,2 km
Spiaggia di Scilla - 0,3 km
Chiesa dello Spirito Santo - 0,4 km
Staat van Messina - 1,5 km
Ionian Sea - 1,7 km
Lo Zanzibar - 4,6 km
Horse Tower Trail - 6,1 km
Veerbootterminal Villa San Giovanni - 10,3 km
Caronte & Tourist - 18,3 km
Beurs van Messina - 18,3 km
Lido dello Stretto - 18,7 km
Teatro di Messina - 18,9 km
Heiligdom van Montevergine - 19 km
Church of the Annunciation of the Catalans - 19,1 km
Fontana Senatoria - 19,2 km

De voornaamste luchthaven voor Chianalea 54 is Reggio di Calabria (REG-Strait of Messina) - 30,2 km

Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en een stomerij/wasserijservice. Profiteer van de handige voorzieningen zoals gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets. Profiteer in deze bed & breakfast van de roomservice (beperkte tijden). Dagelijks kun je van 08.30 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. 

De volgende kosten dienen bij de accommodatie te worden betaald:

  • De stad heft de volgende belasting: EUR 1.00 per persoon, per nacht

We hebben alle kosten inbegrepen die de accommodatie aan ons heeft doorgegeven.

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.
  • Eén kind t/m 2 jaar oud verblijft gratis wanneer hij/zij in dezelfde kamer als de ouders of voogd slaapt en het aanwezige beddengoed gebruikt.
  • Alleen geregistreerde hotelgasten worden in de kamers toegelaten.

Kaart van Chianalea 54

Adres

Chianalea 54

Scilla, Reggio di Calabria, Italië

N 38.25441 E 15.71659

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner