1 / 30

Over het hotel

Met een verblijf bij Casa del Gourmet in Siderno, bevind je je op 10 min. rijden van Ionian Sea en Spiaggia di Gioiosa. Dit hotel bij het strand ligt op 4,7 km van Hermitage of Monte Stella en op 5,2 km van Romeins theater. Doe of je thuis bent in één van de 36 kamers. Alle kamers hebben een balkon. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en bidets. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een kluis, dagelijks is er een huishoudservice en een gratis babybed kun je aanvragen. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Ionian Sea - 3,6 km
Hermitage of Monte Stella - 4,3 km
Spiaggia di Gioiosa - 4,8 km
Romeins theater - 5,2 km
Torre del Cavallaro - 5,5 km
Torre Galea - 6,4 km
Nationaal Park Aspromonte - 6,6 km
Kerk van San Rocco - 7,6 km
Locri Epizephiri Nationaal Archeologisch Museum - 9,9 km
Roccella Ionica Beach - 11,1 km
Cattedrale di Gerace - 15,7 km
Area Archeologica e Villa Romana di Casignana - 25,7 km
Mammola - 28,7 km
Santuario della Madonna dello Scoglio - 29,6 km
Cattolica di Stilo - 43,6 km

De voornaamste luchthaven voor Casa del Gourmet is Reggio di Calabria (REG-Strait of Messina) - 110,1 km

Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Plan je een evenement in Siderno? Kies voor dit hotel met 500 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en 2 vergaderruimtes. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is op verzoek tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Dit hotel bevat ook oppasservices (toeslag), een spelletjesruimte en hulp bij uitstapjes/tickets. Dankzij de gratis strandshuttle kom je zonder zorgen op het strand aan. Geniet van lokale gerechten bij Sala Gourmet, een van de 2 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Er zijn ook snacks beschikbaar in de koffiebar/het café. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Ontbijt is bij de prijs inbegrepen. 
  • Toeslag voor extra bed: EUR 20.0 per dag

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.

Kaart van Casa del Gourmet

Adres

Casa del Gourmet

Siderno, Reggio di Calabria, Italië

N 38.29337 E 16.28925

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner