1 / 63

La Rosa Nel Bicchiere

Catanzaro, Italië

Over het hotel

Met een verblijf bij La Rosa Nel Bicchiere in Soveria Mannelli, bevind je je op 21,2 km van Federico II Statue of Svevia en op 21,4 km van Nicastro-kathedraal. Dit landhuis ligt op 21,6 km van Museo Diocesano en op 23 km van Castello Normanno Svevo. Overnacht in één van de 6 kamers met een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over een douche, gratis toiletartikelen en bidets. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een bureau, dagelijks is er een huishoudservice en een babybed (toeslag) kun je aanvragen. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Corazzo Abbey - 8 km
Federico II Statue of Svevia - 21,2 km
Piazza Mazzini - 21,3 km
Municipal Library of Lamezia Terme - 21,3 km
Norman-Swabian castle of Nicastro - 21,3 km
Nicastro-kathedraal - 21,4 km
Parrocchia San Domenico - 21,5 km
Museo Diocesano - 21,6 km
Lametino Archaeological Museum - 21,6 km
Castello Normanno Svevo - 23 km
Sila Science Park - 24,4 km
FATA Museum - 25,1 km
Passante Lake - 25,1 km
Warmwaterbronnen Terme Caronte - 28,2 km
Centro Visita Antonio Garcea - 29,3 km

De dichtsbijzijnde luchthaven is Lamezia Terme (SUF-Lamezia Terme Intl.) - 32,1 km

Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Plezier gegarandeerd dankzij een buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanuit een tuin. Enkele voorzieningen van dit landhuis zijn gratis wifi, een picknickplaats en barbecues. Gasten van La Rosa Nel Bicchiere kunnen genieten van een deugddoende maaltijd bij La Rosa Nel Bicchiere. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge of een poolbar. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 09.30 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. 
  • Toeslag voor babybed: EUR 20.0 per nacht
  • Toeslag voor extra bed: EUR 35.0 per nacht

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

  • Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.
  • Wegens de nationale wetgeving mogen contante betalingen bij deze accommodatie het bedrag van EUR 5000 niet overschrijden. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.

Kaart van La Rosa Nel Bicchiere

Adres

La Rosa Nel Bicchiere

Soveria Mannelli, Catanzaro, Italië

N 39.06157 E 16.38118

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner