1 / 31

Clarion Pointe Staunton East

Shenandoah Valley, Verenigde Staten

Over het hotel

Clarion Pointe Staunton East ligt in Staunton, op 5 min. rijden van Frontier Cultureel Museum en R.R. Smith Center for History & Art. Dit hotel ligt op 24 km van Shenandoah National Park en op 19,5 km van George Washington National Forest. Doe of je thuis bent in één van de 46 kamers met een koelkast en een magnetron. De kamers beschikken over een smart-tv van 50 inch met premium tv-zenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. Badkamers hebben een bad/douchecombinatie en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Frontier Cultureel Museum - 1,1 km
R.R. Smith Center for History & Art - 3,5 km
Wilson Park - 3,5 km
The Woodrow Wilson Presidential Library - 3,6 km
Mary Baldwin College (hogeschool) - 3,6 km
Amerikaans Shakespeare-centrum - 3,6 km
All's Well Massage Studio - 3,7 km
The Camera Heritage Museum - 3,7 km
Trinity Episcopal Church - 3,8 km
Ox-Eye Vineyards - 3,8 km
Betsy Bell Park - 3,9 km
Staunton Public Library - 4,6 km
Gypsy Hill Park - 5 km
Montgomery Hall Park - 5,4 km
Beverley Cigar Store - 6 km

De voornaamste luchthaven voor Clarion Pointe Staunton East is Weyers Cave, Virginia (SHD-Regionale luchthaven Shenandoah Valley) - 28 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een 24-uurs receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer fitnessfaciliteiten en een seizoensgebonden buitenzwembad. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, een televisie in de gemeenschappelijke ruimte en een picknickplaats. Gasten van Clarion Pointe Staunton East kunnen iets lekkers halen bij de kruidenier/supermarkt. Dagelijks kun je genieten van een gratis continentaal ontbijt. 
  • Het seizoensgebonden buitenzwembad sluit in september.
  • Kinderen t/m 18 jaar oud verblijven gratis wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd slapen en het aanwezige beddengoed gebruiken.
  • Gasten kunnen overal contactloos betalen.

Kaart van Clarion Pointe Staunton East

Adres

Clarion Pointe Staunton East

Staunton, Virginia, Verenigde Staten

N 38.132033 E -79.046274

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner