1 / 73

Grand Hotel, Hotel Boutique Tepatitlán

Guadalajara , Mexico

Over het hotel

Met een verblijf bij Grand Hotel, Hotel Boutique Tepatitlán bevind je je in het hart van Tepatitlán de Morelos, op 5 min. lopen van Plaza Morelos en Kerk van San Francisco. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 0,4 km van Santuario del Señor de la Misericordia en op 1,3 km van Maestros Park. Doe of je thuis bent in één van de 13 klimaatgeregelde kamers met een ledtelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben designer toiletartikelen en bidets. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en gratis mineraalwater. Afstanden worden weergegeven tot op 0,1 mijl en kilometer.

Plaza Morelos - 0,2 km
Kerk van San Francisco - 0,3 km
Santuario del Señor de la Misericordia - 0,3 km
Maestros Park - 0,9 km
Campo de Golf Providencia - 1,1 km
Bicentennial Park - 2,5 km
Plaza de Colonia - 35,9 km
Tempel van San Ignacio - 36 km
Taretan Ecological Park - 48 km
Regional "Dr. Juan José Espinoza" Cultural Center - 49,5 km
San Miguel Arcangel Temple - 50,3 km
Puente de Calderon - 51,6 km

De voornaamste luchthaven voor Grand Hotel, Hotel Boutique Tepatitlán is Guadalajara, Jalisco (GDL-Internationale luchthaven Don Miguel Hidalgo y Costilla) - 80,7 km

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen aangeboden. Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en een kapsalon. Bestel iets lekkers in het restaurant van dit hotel, waar je een bar/lounge hebt, of blijf in je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 12.00 uur genieten van een gratis uitgebreid ontbijt. 
  • In deze accommodatie zijn huisdieren en assistentiedieren niet toegestaan.

Kaart van Grand Hotel, Hotel Boutique Tepatitlán

Adres

Grand Hotel, Hotel Boutique Tepatitlán

Tepatitlán de Morelos, Jalisco, Mexico

N 20.814585 E -102.757855

Bouw je volgende reis met Amelia, onze AI-reisplanner